Η Νάπολι βρισκόταν αγκαλιά με μια τεράστια νίκη στο «Ολίμπικο», αλλά ο Μπουλαγέ Ντιά λίγο πριν το φινάλε χάρισε τον βαθμό στη Λάτσιο (2-2) και την ευκαιρία στην Ίντερ να πιάσει κορυφή.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ίντερ, ιδού η ευκαιρία σου!
Η Νάπολι έφερε τρίτη στη σειρά ισοπαλία στο πρωτάθλημα, βλέποντας τη Λάτσιο να τη σοκάρει λίγο πριν το φινάλε, φεύγοντας από το «Ολίμπικο» με το 2-2.
Κάπως έτσι, βρίσκεται πλέον στο +2 από τους «νερατζούρι», οι οποίοι την Κυριακή δοκιμάζονται στην έδρα της Γιουβέντους και αν περάσουν θα ανέβουν μόνοι στην κορυφή.
Η Λάτσιο προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό, με τον Ίσακσεν να βάζει φωτιά στο «Ολίμπικο» και να ξεσηκώνει τους 60 και πλέον χιλιάδες οπαδούς των γηπεδούχων.
Ωστόσο, η χαρά κράτησε για λίγα λεπτά, αφού στο 13’ ο Λουκάκου έφτιαξε το 1-1 που πέτυχε ο Ρασπαντόρι, με το ισόπαλο σκορ πάντως να μένει ως την ανάπαυλα.
Το ντέρμπι πήρε φωτιά σε ένα τρίλεπτο, με το αυτογκόλ του Μάρουσιτς στο 64’ να γυρίζει τούμπα το ματς για τους φιλοξενούμενους.
Τρία λεπτά αργότερα ο Τζακάνι ισοφάρισε, αλλά τελικά το τέρμα του ακυρώθηκε για οφσάιντ, με τον Μπουλαγέ Ντιά στο 87ο λεπτό να είναι αυτός που τελικά θα γράψει το τελικό 2-2.
Πηγή: sport-fm.gr
Μετά το... «διάλειμμα» στο ματς με την Ομόνοια Αραδίππου, η Ανόρθωση επέστρεψε στις νίκες στους αγώνες του Β' γκρουπ, επικρατώντας απόψε στο στάδιο «Αλφαμέγα» της ΑΕΛ με 1-3 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ και ανέβηκε στους 49 βαθμούς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/04 @ 20:40
Η Ρεάλ Μαδρίτης ακύρωσε την προπόνηση, την συνέντευξη τύπου και εξετάζει το ενδεχόμενο να μην κατέβει στον τελικό κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα!
25/04 @ 20:23
Η δουλειά για την επόμενη σεζόν, τουλάχιστον στις σκέψεις του, έχει ήδη ξεκινήσει. Και ο Πεπ Γκουαρδιόλα προειδοποιεί. Και προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον για τη Μάντσεστερ Σίτι που θα παρουσιάσει μετά τη φετινή, τρομερά κακή χρονιά...
25/04 @ 18:50
Χαμός ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ισπανίας, με τον διαιτητή να βουρκώνει στη συνέντευξη Τύπου και τη Ρεάλ Μαδρίτης να ζητά να αντικατασταθεί!
25/04 @ 17:17
Έντονη κριτική δέχεται τον τελευταίο καιρό ο Κάρλο Αντσελότι, με τον Ρόναλντ Κούμαν σε δηλώσεις του να τον υπερασπίζεται.
25/04 @ 16:33
H UEFA, ως ένδειξη σεβασμού και τιμής στον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 88 ετών τη Δευτέρα του Πάσχα (21/4), αποφάσισε την τήρηση ενός λεπτού σιγής σε όλες τις διοργανώσεις της μέχρι την 1η Μαΐου.
25/04 @ 13:45
Καζάνι που βράζει είναι η Σεβίλλη αφού μερίδα οπαδών τους πέταξαν πλαστά χρήματα ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
BEST OF THEMASPORTS