Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ότι η συμμετοχή του Τόμας Γουόκαπ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR είναι αρκετά δύσκολη,
Ακολουθήστε μας στο Google news
"Αυτή τη στιγμή δείχνει εξαιρετικά δύσκολο", ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα αναφορικά με τη συμμετοχή του Τόμας Γουόκαπ στον τελικό του ΟΠΑΠ Final Eight ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR (16/2, 20:15, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24).
Ο Τόμας Γουόκαπ είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στη μέση από τον προημιτελικό της διοργάνωσης με αντίπαλο την Καρδίτσα και έκτοτε δεν έχει αγωνιστει.
Όπως δήλωσε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, ο παίκτης δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με τα υπάρχοντα δεδομένα
Ο Χάμπος Κυριάκου μέσα από την ιστοσελίδα του Απόλλωνα, αποχαιρετά την ομάδα και τον κόσμο του.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/06 @ 12:31
Δείτε το βίντεο-αφιέρωμα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
19/06 @ 07:55
Η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε επίσημη πρόταση στη EuroLeague για τη διοργάνωση του Final Four 2026, στο ΟΑΚΑ. Δείτε πόσο θα στοιχίσει η διοργάνωση, προκειμένου να έρθει στην Αθήνα.
17/06 @ 23:50
Μία μυθική Παρί διέλυσε 92-67 τη Μονακό με απίθανη εμφάνιση του Τι Τζέι Σορτς, έκανε το 2-0 στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος, και θέλει μία νίκη ακόμη για την ιστορική κούπα
17/06 @ 23:08
Η Φενέρμπαχτσε διέλυσε την Μπεσίκτας με σκορ 94-76 στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος Τουρκίας, και έδειξε πως είναι το απόλυτο αφεντικό για την κούπα και το triple crown!
16/06 @ 16:53
Η Χριστίνα Τσιλιγγίρη αναφέρθηκε στο ζήτημα της παραχώρησης του ΣΕΦ, τονίζοντας ότι οι επερχόμενες παρεμβάσεις θα το μεταμορφώσουν σε ένα γήπεδο υψηλών προδιαγραφών, αντίστοιχων με εκείνες του ΝΒΑ!
16/06 @ 14:48
Ο αριθμός 7000, που εμφανίζεται συχνά στις πινακίδες των πολυτελών αυτοκινήτων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αλλά και σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν είναι τυχαίος. Αντίθετα, φέρει μια βαθιά προσωπική και συναισθηματική αξία για τον ίδιο.
BEST OF THEMASPORTS