Ο Τεό Ερναντέζ βρέθηκε μία ανάσα από την Κόμο τον Ιανουάριο, ωστόσο ο Γάλλος αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση της ομάδας του Σεσκ Φάμπρεγκας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι σχέσεις μεταξύ της Μίλαν και του Τεό Ερναντέζ έχουν διαρραγεί, εκτίμηση που επιβεβαιώθηκε μάλιστα από δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, σύμφωνα με το οποίο οι Ροσονέρι δέχθηκαν τον Ιανουάριο να παραχωρήσουν τον Γάλλο στην Κόμο, που προσέφερε 50 εκατομμύρια ευρώ.
Οι Μιλανέζοι φέρονται να είναι απογοητευμένοι από τις φετινές εμφανίσεις και τη νοοτροπία του 27χρονου αριστερού μπακ, ο οποίος, παρότι μετρά 32 συμμετοχές, δεν θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό, την ώρα που ο σύλλογος βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας της Serie A.
Παρά το ψυχρό κλίμα της ομάδας με τον παίκτη, εκείνος αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση του Σεσκ Φάμπρεγκας και να παραμείνει στο Σαν Σίρο, όπου δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.
Βέβαια, αναφέρεται πως οι πιθανότητες του Ερναντέζ να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μίλαν την επόμενη σεζόν είναι ελάχιστες, καθώς αμφότερες οι δύο πλευρές αναζητούν τρόπους για να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, επομένως αναμένεται ο ποδοσφαιριστής να μπει στη "βιτρίνα" στο τέλος της σεζόν.
Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά ο Κεραυνός, οι οποίος κέρδισε την Ανόρθωση στον τελικό του κυπέλλου που έγινε σήμερα νωρίς το απόγευμα στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία» με 93-81 και έκανε το back to back στη διοργάνωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
11/04 @ 21:12
Τα στιγμιότυπα από τον αγώνα Εθνικός Άχνας-Καρμιώτισσα για την 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan.
11/04 @ 21:00
Ο Εθνικός Άχνας βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Καρμιώτισσα αλλά με ανατροπή χάρις τα γκολ των Αντερέγκεν και Λίπσκι κέρδισε με 2-1
08/04 @ 17:33
Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, ηλικίας 52 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κοινής επίθεσης, απειλής, και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, που διαπράχθηκε την Κυριακή, 06 Απριλίου, 2025, στην Πάφο.
BEST OF THEMASPORTS