Εκπληκτική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Ομόνοιας και της Πάφου στο ΓΣΠ, κατά την είσοδο των ομάδων τους στον αγωνιστικό χώρο, με το κορεό των Ομονοιατών και το πανό των Παφιτών να... ξεχωρίζουν!
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο πρόεδρος της επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του αθλητισμού, Στέφανος Σκορδής.
Η νίκη κόντρα στην Ντιναμό ανέβασε την Ομόνοια στους πέντε βαθμούς με τους πράσινους να καλούνται να δώσουν συνέχεια στις νίκες για να προκριθούν στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ.
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 12ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan που θα διεξαχθούν στις 29, 30 Νοεμβρίου και 01.12.2025.