Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision, μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την Πάφο για τα πλέι-οφ του Conference League, ο ποδοσφαιριστής της Παφιακής ομάδας, Μουαμέρ Τάνκοβιτς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Ήταν ένα έντονο παιχνίδι και η Ομόνοια ήταν πολύ δυνατή, είχαν μεγάλη στήριξη από τον κόσμο, όπως είχαμε κι εμείς από τους οπαδούς μας. Δυστυχώς δεν κατάφερα να ευστοχήσω στο πέναλτι. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, έχουμε 100% αυτοπεποίθηση ότι θα πάρουμε την πρόκριση. Το να παίρνεις καλό αποτέλεσμα στην έδρα της Ομόνοιας δεν είναι εύκολο».
Mήνυμα από τον επικεφαλής του ΔΣ της Ομόνοιας 29ης Μαΐου Αδάμο Ευσταθίου στα social media.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/03 @ 18:36
Ενημέρωση από την Ομόνοια για τα εισιτήρια του αγώνα με την Πάφο.
24/03 @ 13:50
Ο Χάρης Θεοχάρους παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Supersport104 με τον Μάκη Νικολάου.
23/03 @ 13:33
Είναι κοινά παραδεκτό, ότι η Πάφος διαθέτει μία επιθετική γραμμή... «φωτιά και λάβρα» που μπορεί να σμπαραλιάσει κάθε αντίπαλο στο διάβα της.
21/03 @ 16:27
Η Πάφος FC έχει την τιμή να συμμετέχει σε αυτήν την κορυφαία συνάντηση των ηγετών της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας στο εντυπωσιακό Cap St. Georges Hotel & Resort.
20/03 @ 13:51
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
20/03 @ 10:00
Η Πάφος ανάρτησε επόμενα ματς της για τον επόμενο μήνα
BEST OF THEMASPORTS