Ομόνοια: «Ποντάρει» στην αμυντική λειτουργία
Η Ομόνοια συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Πάφο για το Conference League.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αρχικά μίλησε στη Cytavision:
«Κάναμε ένα ώριμο παιχνίδι, τακτικά πολύ καλό. Η Πάφος ξεκίνησε καλύτερα, πατούσαμε καλύτερα, όμως όσο περνούσε ο αγώνας είχαμε και αυτοπεποίθηση. Θέμα λεπτομερειών στη συνέχεια. Απόκρουσε πέναλτι ο Φαμπιάνο και πήραμε ώθηση. Έχασε τους φακούς του ο Ντιουνκού, δεν έβλεπε την μπάλα, έδιωξε ψηλά αντί μακριά και δεχθήκαμε το γκολ. Δεν είχαμε την τύχη μαζί μας στο γκολ. Ήταν πολύ ανταγωνιστικό το παιχνίδι. Πάμε στον επαναληπτικό για την πρόκριση. Είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο, ότι έπρεπε να τολμήσουμε περισσότερο στην επανάληψη. Θέλαμε περισσότερα πράγματα. Σαν ομάδα, δύσκολα μπορούν να μας βάλουν γκολ. Έχει ποιότητα η Πάφος, θα έχει ενδιαφέρον ο επαναληπτικός».
Στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:
«Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ ώριμο παιχνίδι τακτικά. Είχαμε πειθαρχία και πάρα πολύ κοντά τις γραμμές. Σίγουρα η Πάφος ξεκίνησε πιο δυνατά όπως ξεκινάει στα περισσότερά της παιχνίδια. Θεωρώ η ομάδα όσο περνούσε η ώρα έπαιρνε περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτό φαινότανε. Μετά ήταν καθαρά θέμα λεπτομερειών ποιος θα σημειώσει πρώτος γκολ.
Σημειώσαμε γκολ , μετά έγινε το πέναλτι σε μια φάση όπου κάναμε μια κακή επιλογή. Το απέκρουσε ο Φαμπιάνο και έδωσε περισσότερη ώθηση στην ομάδα. Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Το γκολ το δεχθήκαμε όταν ο Ντιουνκού δεν έδιωξε την μπάλα όπως θα ήθελε. Είχε χάσει τους φακούς του και δεν έβλεπε την μπάλα. Αντί να διώξει μακριά την έδιωξε ψηλά και πήραν την μπάλα οι αντίπαλοι και έβαλαν το γκολ. Είναι λεπτομέρειες.
Ήταν ένα καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες και καλές. Μικρές οι διαφορές μεταξύ μας, τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Τώρα έχουμε την ρεβάνς στην Πάφο και θα δούμε”.
Για τις αλλαγές: “Πάντα μετά το τέλος του ματς μπορούμε να πούμε πολλά, τακτικά όμως ήμασταν καλοί, θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγές όμως πάντα το ερώτημα είναι να βάλουμε κάποιον που θα μας δώσει κάτι το οποίο δεν έχουμε εκείνη την ώρα. Θεωρώ ότι έγινε συζήτηση στον πάγκο αν έπρεπε να δράσουμε νωρίτερα όμως ήμασταν άτυχοι όπως είπα και πριν στην φάση της ισοφάρισης».