Ιράν: Έβγαλε τη φανέλα για να πανηγυρίσει και τον... «τελείωσαν» από την ομάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιράν: Έβγαλε τη φανέλα για να πανηγυρίσει και τον... «τελείωσαν» από την ομάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτα έβαλε νικητήριο γκολ, μετά πανηγύρισε έξαλλα και έπειτα τον «τελείωσαν» από την ομάδα.

Απίστευτο και όμως αληθινό, αυτό που συνέβη με τον Μιλάντ Ζακιπούρ στον αγώνα Σεπεχάν - Περσέπολις για το κύπελλο του Ιράν.

Ο παίκτης της Σεπεχάν, σημείωσε το νικητήριο τέρμα στον αγώνα, σε ένα ντέρμπι μάλιστα που ο νικητής έπαιρνε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Μέχρι εκείνη την στιγμή ο αγώνας ήταν στο 2-2 και οδηγούνταν προς την παράταση, αλλά ο 29χρονος αμυντικός έλυσε τον «γόρδιο δεσμό».

Για την ακρίβεια, ο Ζακιπούρ, με το που σημείωσε το γκολ στο 93ο λεπτό, ξεκίνησε να πανηγυρίζει με πάθος, βγάζοντας παράλληλα την μπλούζα του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν εντάσεις εντός του αγωνιστικού χώρου και μετέπειτα ο παίκτης να τεθεί εκτός ομάδας επ'αόριστον.

Αυτό συνέβη διότι κάτι τέτοιο αντιτίθεται στον ισλαμικό νόμο και προσβάλει τα χρηστά ήθη.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Είκοσι γκολ παραπάνω από κάθε αντίπαλο και διψήφια διαφορά Νοέμβρη μήνα: Η απίθανη Κόβεντρι του Λάμπαρντ τρελαίνει κόσμο!

Είκοσι γκολ παραπάνω από κάθε αντίπαλο και διψήφια διαφορά Νοέμβρη μήνα: Η απίθανη Κόβεντρι του Λάμπαρντ τρελαίνει κόσμο!

Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ σμπαραλιάζει κάθε αντίπαλο στην Championship και πάει καρφί για τη μεγάλη επιστροφή στα σαλόνια.

BEST OF THEMASPORTS