Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC, Χριστόφορος Ματθαίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για το αποψινό παιχνίδι: «Αυτή τη στιγμή είμαστε στο ΓΣΠ για την συνάντηση των δύο ομάδων με την UEFA. Πάντως είμαστε όλοι έτοιμοι για αυτή τη μεγάλη και ιστορική αναμέτρηση. Όλα είναι μια χαρά με το ΓΣΠ, δεν υπάρχει κανένα θέμα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα απόψε»
Για τα αγωνιστικά: «Είχαμε χθες την τελευταία προπόνηση το απόγευμα, λείπουν οι Λουκάσεν και Κορέια. Θα δούμε τους υπόλοιπους που είναι τραυματίες ο Κίνα, ο Τάνκοβιτς και ο Γκολντάρ. Μένει να δούμε αν θα είναι στην αποστολή και αν θα αγωνιστούν. Οι Τάνκοβιτς και Γκολντάρ συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες για να συμπεριληφθούν στην αποστολή».
Για το ρόστερ: «Η διοίκηση της ομάδας έκανε το καθήκον της τον Ιανουάριο και οι προσθήκες έχουν το δικαιώμα να παίξουν και στην Ευρώπη, θα μας βοηθήσουν».
Αν πιστεύει ότι τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό: «Νομίζω η πρόκριση θα παίζεται μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης στην Λεμεσό. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, η Ομόνοια όμως είναι σε καλή κατάσταση».
Αν είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες: «Είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες της χώρας, είναι αγώνας τριπλής παραλλαγής στο 50-50. Είναι παράξενο που έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με κυπριακή ομάδα, αλλά είναι ένας ευρωπαϊκός αγώνας. Θα είναι δύο αμφίρροποι αγώνες και τα μάτια της Ευρώπης θα είναι στην Κύπρο».
Για την άμυνα της Πάφου και την επίθεση: «Σε γενικές γραμμές η ομάδα μας είναι καλή σε όλες τις θέσεις, το δείχνουν τα νούμερα και η θέση της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής μας ψάχνει την ισορροπία και την συγκέντρωση, υπάρχει το πλάνο που βγαίνει και φαίνεται η πίστη μας με την ομάδα να παλεύει σε πολλά ματς μέχρι τέλους».
Για την ευρωπαϊκή πρόκληση: «Τον Ιούνιο δώσαμε το πρώτο ματς στην Ευρώπη, τώρα είναι το 15ο. Γράφουμε ιστορία και κάθε εβδομάδα στο γήπεδο είναι κάτι καινούργιο για εμάς και το φίλαθλο κοινό της Κύπρου».
Για την προπώληση: «Θα έχω σύντομα επίσημη ενημέρωση. Έχουμε διαθέσει κοντά στα 1300 εισιτήρια, δεν ξέρω πόσα μένουν αλλά είμαστε κοντά στο sold out. Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος για τον τελικό αριθμό αλλά η ομάδα θα έχει δίπλα της τον κόσμο».
Για την ανανέωση του Μπρούνο: «Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. Συνεχίζει να γράφει ιστορία και είναι εξαιρετικός στον νέο του ρόλο. Είμαστε χαρούμενοι που θα μείνει μαζί μας και η ομάδα θέλει να κρατήσει τον βασικό της κορμό»
Γλυκόπικρη γεύση άφησαν σε ΑΕΚ και Ομόνοια, τα παιχνίδια της Πέμπτης (06/11) κόντρα σε Αμπερντίν και Λωζάνη αντίστοιχα, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/11 @ 18:59
Η Ανόρθωση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Σένσι στο 78' νίκησε 1-0 την Freedom 24 Krasava ΕΝΥ στο «Αμμόχωστος Επιστροφή» για την 9η αγωνιστική. Με 10 ποδοσφαιριστές από το 63΄λόγω αποβολής του Πάνκοφ η ομάδα του Ύψωνα.
29/10 @ 11:25
Αυτή την εβδομάδα, στον απόηχο της 8ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος, η ομάδα της Overlap — Άντρεα Καφά, Βάσσος Ηλιάδης, Σοφοκλής Κασκαούνιας και Χαμπής — σχολίασε όσα έγιναν και απάντησε στο μεγάλο ερώτημα: Ποια ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο;
30/10 @ 17:21
Αχυρώνας/Ονήσιλος - ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου : Η προϊστορία...
30/10 @ 17:22
Η προϊστορία...
25/10 @ 10:17
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Χάρης Λοϊζίδης, μεταβαίνει στη Νιόν της Ελβετίας, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της UEFA, κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν.
22/10 @ 08:52
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
BEST OF THEMASPORTS