Στο πλαίσιο των κωδικοποιημένων ποινών κινείται στην τρέχουσα σεζόν, ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης. Τηρεί πολύ πιο σχολαστικά, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αυτό τον «κατάλογο».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Είναι καθαρό, ότι η πιο αυστηρή… οδός που ακολουθεί φέτος ο αθλητικός δικαστής, δεν είναι άσχετη με την πίεση που έβαλαν στην ΚΟΠ το περασμένο Φθινόπωρο, η Πολιτεία και η Αστυνομία.
Θυμάστε τα δημόσια «καρφώματα» που έγιναν τότε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ότι οι ποινές που έβαζε ο αθλητικός δικαστής σε ομάδες που παρεκτρέπονταν οπαδοί τους, δεν ήταν τόσο βαριές.
Οι οπαδοί που αντιδρούν, θεωρώντας υπερβολικές κάποιες ποινές, να μην ξεχνούν ότι για «κωδικοποίηση» του καταλόγου, οι ομάδες τους έχουν ρίξει τη ψήφο τους. Για αλλαγή του πλαισίου, απονομής της δικαιοσύνης.
Π.Χ.
Οι πολλές αλλαγές στην εντεκάδα δεν βοήθησαν την Ομόνοια αλλά θα μπορούσε για διαφορετική προσέγγιση ο Μπεργκ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/08 @ 21:47
Πρώτη συμμετοχή με τη φανέλα της Πάφου για τον Βραζιλιάνο... αστέρα της ομάδας στο πρωτάθλημα.
31/08 @ 21:07
Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ αποχαιρέτησαν την Μαρία Αριστοτέλους, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 χρόνων.
29/08 @ 12:16
Η Sabah FK ανακοίνωσε την απόκτηση του Βέλικο Σίμιτς με την μορφή δανεισμού από την Σιβασπόρ.
28/08 @ 12:38
Σε πρωινή ανάρτηση, είχαμε παραθέσει τους βασικούς λόγους, για τους οποίους η ΑΕΚ έμοιαζε με ναυάγιο, από ένα σημείο και μετά, στον χθεσινό επαναληπτικό με την Μπραν Νορβηγίας.
28/08 @ 09:11
Αυτή είναι η φιλοσοφία στην Ομόνοια, βάσει του τρόπου που λειτούργησαν αυτό το καλοκαίρι, στο κεφάλαιο προσθήκες.
28/08 @ 08:24
Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Μαέ, κάποιοι λένε, ότι υπάρχει περίπτωση να πάρουν και τον Νορβηγό Νγκουέν από την Τζοργκάρντεν.
BEST OF THEMASPORTS