Στο πλαίσιο των κωδικοποιημένων ποινών κινείται στην τρέχουσα σεζόν, ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης. Τηρεί πολύ πιο σχολαστικά, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αυτό τον «κατάλογο».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Είναι καθαρό, ότι η πιο αυστηρή… οδός που ακολουθεί φέτος ο αθλητικός δικαστής, δεν είναι άσχετη με την πίεση που έβαλαν στην ΚΟΠ το περασμένο Φθινόπωρο, η Πολιτεία και η Αστυνομία.
Θυμάστε τα δημόσια «καρφώματα» που έγιναν τότε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ότι οι ποινές που έβαζε ο αθλητικός δικαστής σε ομάδες που παρεκτρέπονταν οπαδοί τους, δεν ήταν τόσο βαριές.
Οι οπαδοί που αντιδρούν, θεωρώντας υπερβολικές κάποιες ποινές, να μην ξεχνούν ότι για «κωδικοποίηση» του καταλόγου, οι ομάδες τους έχουν ρίξει τη ψήφο τους. Για αλλαγή του πλαισίου, απονομής της δικαιοσύνης.
Π.Χ.
Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, που θα συντονιστούν με το ΡΙΚ-1 στις 19.45, θα περιμένουν να δουν άλλη ομάδα, απ’ αυτήν που τους έχει πικράνει (με τις συνεχόμενες αποτυχίες) τους τελευταίους μήνες στο πρωτάθλημα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/02 @ 09:17
Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, που θα συντονιστούν με το ΡΙΚ-1 στις 19.45, θα περιμένουν να δουν άλλη ομάδα, απ’ αυτήν που τους έχει πικράνει (με τις συνεχόμενες αποτυχίες) τους τελευταίους μήνες στο πρωτάθλημα.
12/02 @ 12:26
Όταν «έπαιζαν» ονόματα προπονητών, για να διαδεχθούν τον «υπηρεσιακό» Γιάννη Αναστασίου, είχαμε γράψει μέσες – άκρες, πως ήταν μόνο για τα… μάτια του κόσμου.
12/02 @ 09:05
Έμεινε στον Αρχάγγελο ο Γιώργος Εφραίμ, παρότι κρέμασε τα παπούτσια το περασμένο Καλοκαίρι.
11/02 @ 14:10
Η επεξήγηση της φάσης με την αποβλή του Αϊτόρ.
11/02 @ 16:57
Η Πάφος παραμένει στην πρώτη θέση από τις κυπριακές ομάδες στην κατάταξη της IFFHS
11/02 @ 12:27
Κατέβηκε τελικά τοστάρισμα από τον λογαριασμό του Conference League στα social media για το πρώτο ιστορικό ματς στην Ευρώπη ανάμεσα σε κυπριακές ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS