Άγριος καυγάς στο φινάλε του Έβερτον – Λίβερπουλ, «αρπάχτηκαν» Τζόουνς και Ντουκουρέ!

Άγριος καυγάς στο φινάλε του Έβερτον – Λίβερπουλ, «αρπάχτηκαν» Τζόουνς και Ντουκουρέ!

Το πάθος ξεχείλισε και οι ποδοσφαιριστές των Λίβερπουλ και Έβερτον με το καθήκον της υπεράσπισης της φανέλας και των χρωμάτων τους, πιάστηκαν στα χέρια!

Με την ένταση στα ύψη μετά το γκολ του Ταρκόφσκι στο 90’+8’ για το τελικό 2-2 στο τελευταίο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο «Γκούντισον Παρκ», έγινε… ο χαμός!

Ο Ντουκουρέ έτρεξε προς την εξέδρα των φιλοξενούμενων για να τους πικάρει, ο Κέρτις Τζόουνς το κατάλαβε και του όρμηξε!

Ο Νούνιες – που φυσικά δεν φημίζεται για την ψυχραιμία του – μπήκε στον καυγά, ο Τσιμίκας ήταν εκεί προσπαθώντας να τους χωρίσει, η σύρραξη γενικεύτηκε, τα νεύρα δεν υποχωρούσαν, σημειώνονταν κι άλλες μικρότερες «εστίες» τσακωμών και η μεγάλη «μάχη» του λιμανιού ολοκληρώθηκε μέσα σε χαμό!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Γκορέτζκα μένει ελεύθερος από την Μπάγερν, ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες της Ευρώπης

Ο Γκορέτζκα μένει ελεύθερος από την Μπάγερν, ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες της Ευρώπης

Ο Λέον Γκορέτζκα αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου, με Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Νάπολι να τον έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα!