Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι δηλώσεις του Ελλαδίτη προπονητή:
«Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. Η διοργάνωση το κάνει από μόνη της να έχει το δικό του ενδιαφέρον. Είτε παίζουμε με την Καρμιώτισσα, είτε με τη Νέα Σαλαμίνα, η προσέγγιση είναι ίδια. Δεν το βλέπω διαφορετικά, η διαδικασία είναι ίδια για όλα τα παιχνίδια».
Για το ότι η Ομόνοια κέρδισε την Πάφο στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος: «Η πρόκριση θα κριθεί σε δύο αγώνες, το ότι κερδίσαμε την Πάφο στο προηγούμενο παιχνίδι έχει πάντα να κάνει με την προσέγγιση. Εμας μας ενδιαφέρει το πλάνο και η στρατηγική. Δεν μας ξαφνιάζει, όταν σε κάποιους αγώνες ο αντίπαλος έχει την μπάλα, μας ενδιαφέρει να κάνουμε αυτά που πρέπει όταν έχουμε εμείς την μπάλα στα πόδια μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας».
Το μήνυμα του προς τον κόσμο: «Ο κόσμος θέλει να δει την ομάδα ανταγωνιστική στο γήπεδο. Παίζουμε με μια ομάδα ποιοτική ειδικά μεσοεπιθετικά, αλλά για εμάς και τον κόσμο θα είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Τους θέλουμε να στηρίξουν την ομάδα και να βοηθήσουν τα παιδιά. Θα υπάρχει αρκετός κόσμος, πολλές φορές αυτό βάζει και πίεση και λειτουργεί σαν μπούμερανγκ».
Για τα αγωνιστικά: «Αγωνιστικά είναι όλοι έτοιμοι. Συμμετέχει κανονικά και ο Αλιούμ, είναι 100% έτοιμος. Ο Ινγκεμπρίτσεν είναι και αυτός σε καλύτερο επίπεδο».
Οι δηλώσεις του Ανδρόνικου Κακουλλή:
«Είναι πρωτόγνωρο που παίζουμε σε νοκ-άουτ φάση και περίεργο που παίζουμε με άλλη Κυπριακή ομάδα. Εμείς πάμε με το πλάνο μας για τη νίκη και την πρόκριση μέσα από τα δύο ματς. Είμαι χαρούμενος που καταγράφω συμμετοχές και θα προσπαθήσω κι εγώ να βοηθήσω την ομάδα μου».
Δείτε στο πιο κάτω βίντεο, όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου: