Με τα δύο τέρματα που πέτυχε στο Champions League απέναντι στην Μπρεστ, ο Ουσμάν Ντεμπελέ έφτασε τα 15 γκολ μέσα στο 2025, αποδεικνύοντας πως είναι σε φοβερή φόρμα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στο πρώτο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπρεστ για τα νοκ-άουτ του Champions League, ο Ουσμάν Ντεμπελέ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3-0, πετυχαίνοντας δύο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο (45+1', 66').
Με αυτά τα γκολ, ο Γάλλος εξτρέμ απέδειξε πως είναι ο πιο "καυτός" ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη, καθώς μετράει πλέον 15 τέρματα μέσα στο 2025, σκοράροντας μάλιστα και στα οκτώ τελευταία ματς που αγωνίστηκε!
Στο ίδιο διάστημα κανένας άλλος παίκτης από τα 5 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης δεν έχει φτάσει έστω τα 10+ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Επιβεβαιώνεται και από κοντινά πρόσωπα του Γιώργου Κούμα, ότι αποφάσισε να παραιτηθεί. Δεν αποκλείεται να γνωστοποιήσει επίσημα τις προθέσεις του αύριο Πέμπτη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS