Περιμένοντας την μεταβίβαση των μετοχών...

Περιμένοντας την μεταβίβαση των μετοχών...

Είναι θέμα που έχει κουράσει, είναι όμως και κάτι σημαντικό για να ανοίξει ο δρόμος για καλύτερες μέρες στην Ανόρθωση.

Η διαχείριση της εταιρείας του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει περάσει στο σωματείο της Κυρίας, εντούτοις, οι μεταχές παραμένουν στο όνομα της οικογένειας Πουλλαΐδη.

Αυτό συμβαίνει λόγω της δυστοκίας του Δ.Σ του σωματείου να προχωρήσει σε καταρτισμό Δ.Σ για την εταιρεία.

Απόρροια των οικονομικών προβλημάτων που δημιουργήθηκαν το θέμα έχει... σκαλώσει και μόνο όταν βρεθούν οι λύσεις θα μπορέσουν οι διοικούντες να προχωρήσουν στα επόμενα σημαντικά βήματα, με προϋπόθεση να γίνει η μεταβίβαση και να ανοίξει ο δρόμος για δημιουργία νέου μοντέλου λειτουργίας, εφόσον βρεθεί επενδυτής ή άλλος τρόπος εισροής κεφαλαίων.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Βαρύ το κλίμα στον ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη - Με λυγμούς στον «αέρα» η αρχισυντάκτρια του

Βαρύ το κλίμα στον ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη - Με λυγμούς στον «αέρα» η αρχισυντάκτρια του

«Έξι μήνες μετά το τέλος της εκπομπής, έκανε τόσα σχέδια και δεν πρόλαβε να τα κάνει πραγματικότητα», ανέφερε η Άννυ Ζιώγα με δάκρυα στα μάτια.