Ακόμα δεν μιλούν (ξανά) για back to back…
Ένδεκα «τεμάχια» σε δυο παιχνίδια… έριξε στους αντιπάλους της η πρωταθλήτρια Πάφος. Μετά την εφτάρα επί της Freedom24 Κρασάβα ΕΝΥ, χθες έριξε τεσσάρα επί του συμπολίτη της Ακρίτα Χλώρακας.




Άνετη πρόκριση στον 5ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας για τη Γουλβς!
Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα πέρασε με το νικηφόρο 2-0 από την έδρα της Μπλάκμπερν, σκοράροντας δις στο πρώτο ημίχρονο και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα στο δεύτερο, κλείνοντας θέση στον επόμενο γύρο του FA Cup.
Με αρκετές αλλαγές στην αρχική τους ενδεκάδα, οι «λύκοι» άνοιξαν το σκορ στο 33', μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια και τελείωμα της φάσης από τον Ζοάο Γκόμες, ενώ πριν καν περάσει ένα λεπτό, ο Κούνια διπλασίασε το προβάδισμά τους, με υπέροχο διαγώνιο σουτ!
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Championship πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα την ξαναέβαζε στο κόλπο της πρόκρισης, με τη Γουλβς να τσεκάρει το εισιτήριό της για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις