Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Διατήρησε το +2 ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός - Ανέβηκε 3ος ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Διατήρησε το +2 ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός - Ανέβηκε 3ος ο Παναθηναϊκός

Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία της Ευρωλίγκας μετά το απίθανο διπλό του Ολυμπιακού στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» επί της Μπαρτσελόνα!

Με τον πλέον ονειρικό τρόπο ολοκλήρωσε την έβδομη «διαβολοβδομάδα» της φετινής Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά το διπλό στο Παρίσι το βράδυ της Τετάρτης, έφυγε με απίθανο διπλό και από το «Παλάου Μπλαουγκράνα», επικρατώντας με σκορ 90-88 της Μπαρτσελόνα με buzzer beater δίποντο του Εβάν Φουρνιέ!

Κάπως έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τις τρεις διαδοχικές νίκες τους στον θεσμό και την έκτη σερί μακριά από το ΣΕΦ (!), βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 19-7! Ως αποτέλεσμα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα διατήρησε το +2 από τη δεύτερη Φενέρμπαχτσε, η οποία ωστόσο έχει ένα ματς λιγότερο.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό AKTOR,, μετά την χθεσινή νίκη του με το εντυπωσιακό 104-89 επί της Εφές , αλλά και την αποψινή ήττα της Μονακό, οι «πράσινοι» ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας!

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Πέμπτη (06/02)
Φενέρμπαχτσε-Ρεάλ Μαδρίτης 78-67
Ζάλγκιρις Κάουνας-Αρμάνι Μιλάνο 87-89
Άλμπα Βερολίνου-Ερυθρός Αστέρας 71-77
Παναθηναϊκός-Αναντολού Εφές 104-89
Μπάγερν Μονάχου-Βιλερμπάν 76-67

Παρασκευή (07/02)
Μονακό-Παρτίζαν 69-86
Βίρτους Μπολόνια-Παρί (21:30)
Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 88-90
Μπασκόνια-Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30)

Η βαθμολογία

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Διατήρησε το +2 ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, 3ος ο Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Όλα στραβά και ανάποδα για τη Ρεάλ: Εντός έδρας ήττα από Θέλτα, -4 και νέος τραυματισμός Μιλιτάο!

Όλα στραβά και ανάποδα για τη Ρεάλ: Εντός έδρας ήττα από Θέλτα, -4 και νέος τραυματισμός Μιλιτάο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είδε τη Θέλτα να τη σοκάρει μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 που τη φέρνει στο -4 από την κορυφή, ενώ έχασε τον Μιλιτάο με τραυματισμό.