Αναστασίου για αντίδραση Γιόβετιτς: «Ποδόσφαιρο είναι, για μένα έχει τελειώσει ήδη το θέμα»

Αναστασίου για αντίδραση Γιόβετιτς: «Ποδόσφαιρο είναι, για μένα έχει τελειώσει ήδη το θέμα»

Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε για την αντίδραση του Γιόβετιτς μετά το τέλος του αγώνα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ποδόσφαιρο είναι, έχει να κάνει με ανθρώπους. Υπάρχει ένταση, ο κάθε παίκτης ξέρω πως είναι. Για μένα έχει τελειώσει, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί».

Στην συνέχεια έκανε αναφορά για το παιχνίδι:

«Αρχικά δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο παιχνίδι. Φάνηκε από την αρχή πως μπηκαμε νωθρά και το πληρώσαμε στην πρώτη φάση του αντίπαλου. Δεν είχαμε καθόλου συνοχή. Οι γραμμές ήταν μεγάλες, δεν κερδίσαμε καμία δεύτερη μπάλα. Θεωρώ πως παρότι είχαμε ευκαιρίες, ειπωθήκαν κάποια πράγματα στα αποδυτήρια, σημαντικό πως τα παιδιά αντιλήφθηκαν πως μπορούν περισσότερα. Αυτό φάνηκε από το ξεκίνημα του ημιχρόνου.

Μετά ήταν θέμα διαχείρισης, που δεν τελειώσαμε τις φάσεις που είχαμε. Βάλαμε δύσκολα στους εαυτούς μας. Είναι μια δύσκολη έδρα. Για μένα αυτά που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η αποτελεσματικότητα, γιατί κάνουμε πολλές φάσεις και δεύτερο η πειθαρχία όταν χάνουμε την μπάλα. Είναι καθαρά θέμα δικό μας, είναι θέμα διάθεσης και νοοτροπίας και πρέπει να το αλλάξουμε.

Ξέρουμε όλοι την ιδιαιτερότητα των παιχνιδιών μεταξύ των δυο ομάδων. Δεν υπάρχει περίπτωση να υποτιμήσουμε. Ξέραμε ότι θα παίζαμε με μια ομάδα που θα παίζει στα κόκκινα. Είναι δύσκολο να ελέγξεις το μυαλό του κάθε ανθρώπου, δεχθήκαμε το γκολ νωρίς, χάσαμε λίγο το μυαλό μας. Ηρεμώντας στο ημίχρονο φάνηκε η διαφορά».

Για τον επόμενο αγώνα με την Πάφο: «Η Πάφος δείχνει μια σταθερή πορεία τα τελευταία χρόνια. Έχει μια επιθετική ομάδα. Υπάρχουν έξι μέρες ακόμη. Κάποιοι είχαν ενοχλήσεις, θα δούμε».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!