Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Χριστόφορος Ματθαίου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:
Για την ευρωπαϊκή λίστα: «Εχουν αφαιρεθεί οι δύο που έφυγαν Νατέλ και Ναμ και ο Ποντέλο και προστέθηκαν τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα».
Για τα νέα αποκτήματα: «Τους έχουμε δει να αγωνίζονται, όμως θέλουν λίγο καιρό για να ενσωματωθούν πλήρως στην ομάδα».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου: «Είναι εκτός ο Σούνιτς λόγω καρτών. Για τους Κίνα, Τάνκοβιτς, Γκολντάρ, αναμένουμε να δούμε την κατάσταση τους, ενώ οι υπόλοιποι υπολογίζονται κανονικά. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι έκπληξη φέτος, η οποία παίζει ωραίο ποδόσφαιρο».
Για το ότι δεν έχασαν ακόμα βαθμούς κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες: «Ναι, είναι σημαντικό αυτό και η ομάδα πρέπει να μαζέψει όσους περισσοτέρους βαθμούς μπορεί τώρα πριν μπούμε στα συνεχόμενα ντέρμπι, όπου εκεί όλοι θα κερδίζουν και θα χάνουν βαθμούς. Δεν διαλέγουμε παιχνίδια. Είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι στον αυριανό αγώνα και μέτα θα δούμε το ματς στο Conference League».
Για τον Ποντέλο: «Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο με τον ποδοσφαιριστή, οπου είναι ακόμα μέλος της ομάδας. Αν έχουμε κάποια εξέλιξη θα ενημερώσουμε».
Για τα εισιτήρια για τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Ομόνοια: «Έχει αστυνομική σύσκεψη σήμερα και αν όλα πάνε καλά, θα ξεκινήσουμε σήμερα το απόγευμα την προπώληση. Έχουμε κάνει συμφωνία με την Ομόνοια να προσθέσουμε τα εισιτήρια κατηγορίας 1 που είναι 200 από την κεντρική εξέδρα στα πέταλα».
Έχοντας... κλειστά αυτιά σχετικά με τους κλυδωνισμούς που προκάλεσε σε ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου της Ομόνοιας η μεταγραφή του Χάμπου Χαραλάμπους στον Άρη, το «τριφύλλι» προετοιμάστηκε πυρετωδώς τις προηγούμενες ημέρες για τον αυριανό (24/07, 20:00) πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Τορπέντο Κουτάισι και άπαντες εμφανίζονται πανέτοιμοι για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/07 @ 21:48
Την απόκτηση του 25χρονου Ολλανδού τερματοφύλακα, Τζέι Γκόρτερ που ανήκε στον Άγιαξ, ανακοίνωσε η Πάφος FC!
23/07 @ 15:32
Η Πάφος ανακοίνωσε τα εισιτήρια του επαναληπτικού αγώνα με την Μακάμπι
23/07 @ 11:17
Ο γενικός διευθυντής της Πάφου Χάρης Θεοχάρους μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0
23/07 @ 10:24
Ο αμυντικός της Πάφου Λουκάσεν έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα με την Μακάμπι
23/07 @ 07:23
Το γκολ της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο 100', έδωσε άλλη τροπή στην… συζήτηση του απόηχου της χθεσινής πρεμιέρας της Πάφου στα προκριματικά του Τσιάμπιονς Ληγκ. Σήμερα όλοι θα μιλούσαν για την γκολάρα της βραδιάς...
23/07 @ 07:05
Από τα ψηλά δώματα της… κεντρικής κερκίδας του «Αλφαμέγα» παρακολούθησε την αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς, ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Σεργκέι Λομάκιν.
BEST OF THEMASPORTS