Εθνική Ανδρών: Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Αυστρίας - Τα νέα από την προπόνηση
Με προπόνηση στο ΓΣΠ συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για τον αγώνα του Σαββάτου με την Αυστρία εκτός έδρας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε αυτή την συνάντηση οι πρόεδροι των ομάδων είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τον Ντομένικο Μεσίνα, αφού το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αρκετές διαμαρτυρίες για τις διαιτησίες.
Επίσης εξετάστηκε και το θέματα της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων μετά το θέμα της επιστολής της αστυνομίας, το οποίο επηρεάζει τα παιχνίδια ΑΕΛ – Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ – Απόλλωνας.
Επίσης ο Ντομένικο Μεσίνα εξήγησε στους προέδρους των ομάδων με ποιο τρόπο γίνονται οι επιλογές των ξένων διαιτητών στα παιχνίδια.
Μέσα από την συνάντηση ο κ. Κούμας ανάφερε πως θα υπάρχουν κάμερες στις γραμμές του κόρνερ με σκοπό τον καλύτερο έλεγχο των αμφισβητούμενων φάσεων.