Μας άρεσε…

Μας άρεσε…

Διαβάσαμε τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Νέας Σαλαμίνας Χριστόδουλου Ιεζεκιήλ, σε εκπομπή του ΣΠΟΡ ΦΜ 95, όπου μεταξύ άλλων καταδίκασε τη συμπεριφορά μερικών οπαδών τους, εναντίον του Αλεξέι Σπιλέφσκι (είχε δηλώσει μετά τον αγώνα Σαλαμίνα – Άρης, ότι μερικοί οπαδοί των γηπεδούχων, του «έβαζαν κατάρες» να προσβληθεί από σοβαρή ασθένεια).

Τόνισε παράλληλα, ότι δεν χωράνε τέτοια περιστατικά στην έδρα τους και ότι θα προσπαθήσουν να βρουν τη λύση, για να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον.

Μας άρεσε η αντίδραση της επίσημης Νέας Σαλαμίνας. Κάποιοι άλλοι, ίσως να έλεγαν «μα ξέρετε, μόνο όταν έρχεται ο Σπιλέφσκι γίνονται αυτά κι ότι προκαλεί» κι άλλες «κούφιες» και κλασικές προφάσεις.

Π.Χ. 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

"Αυτοκτονία" της Γιουνάιτεντ: Πέταξε άλλους δύο βαθμούς

"Αυτοκτονία" της Γιουνάιτεντ: Πέταξε άλλους δύο βαθμούς

Αδιόρθωτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που προηγούνταν στην έδρα της κόντρα στη Γουέστ Χαμ, αλλά με το γκολ του Μαγκασά στο 83' πέταξε βαθμούς (1-1) και την ευκαιρία να ισοβαθμήσει με την 4η Τσέλσι.