Μας άρεσε…

Μας άρεσε…

Διαβάσαμε τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Νέας Σαλαμίνας Χριστόδουλου Ιεζεκιήλ, σε εκπομπή του ΣΠΟΡ ΦΜ 95, όπου μεταξύ άλλων καταδίκασε τη συμπεριφορά μερικών οπαδών τους, εναντίον του Αλεξέι Σπιλέφσκι (είχε δηλώσει μετά τον αγώνα Σαλαμίνα – Άρης, ότι μερικοί οπαδοί των γηπεδούχων, του «έβαζαν κατάρες» να προσβληθεί από σοβαρή ασθένεια).

Τόνισε παράλληλα, ότι δεν χωράνε τέτοια περιστατικά στην έδρα τους και ότι θα προσπαθήσουν να βρουν τη λύση, για να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον.

Μας άρεσε η αντίδραση της επίσημης Νέας Σαλαμίνας. Κάποιοι άλλοι, ίσως να έλεγαν «μα ξέρετε, μόνο όταν έρχεται ο Σπιλέφσκι γίνονται αυτά κι ότι προκαλεί» κι άλλες «κούφιες» και κλασικές προφάσεις.

Π.Χ. 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Οι κυνικοί ισχυρισμοί του 43χρονου για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: Οι μαχαιριές στο παγωμένο κορμάκι του και η στιγμή του θανάτου του

Οι κυνικοί ισχυρισμοί του 43χρονου για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: Οι μαχαιριές στο παγωμένο κορμάκι του και η στιγμή του θανάτου του

Τη δική του εκδοχή για τις συνθήκες θανάτου του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε βαλίτσα στην Κυψέλη έδωσε ο 43χρονος Έλληνας, ο οποίος μαζί με την 38χρονη Γερμανίδα αντιμετωπίζουν δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μιλώντας στο Mega, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του παιδιού, περιέγραψε όσα υποστηρίζει ότι συνέβησαν λίγο πριν πεθάνει και έδωσε εξηγήσεις για τα τραύματα από μαχαίρι που έφερε.