Έδωσαν πάνω του…

Έδωσαν πάνω του…

Γίνεται μπόλικη κριτική στον Χιμένεθ, επειδή ο ΑΠΟΕΛ έχει τραγικό απολογισμό (σε συγκομιδή βαθμών) σε παιχνίδια μακριά από την Λευκωσία. Χαρακτηριστικό, ότι επί των ημερών του Ισπανού, οι γαλαζοκίτρινοι νίκησαν μόνο την Ομόνοια Αραδίππου εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

Τα ακούει αρκετά από προχθές βράδυ και ο Βιντ Μπέλετς. Του επιρρίπτουν πολλοί ευθύνες (οπαδοί, παλαίμαχοι και όχι μόνο), ειδικά για τη φάση του γκολ του Λόπες, όπως και για άλλες… αντιδράσεις του στο ματς με την Κυρία.

Είναι ντεφορμέ ο Σλοβένος κίπερ, όμως να μην πάμε στο… άλλο άκρο, φτάνοντας στο σημείο να τον χαρακτηρίσουμε «ξοφλημένο».

Π.Χ. 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αποκαλύψεις από το Ισραήλ: «Κλειδώνει» στον Ερυθρό Αστέρα ο Λοΐζου – Συμβόλαιο 5ετίας με 750.000€ το χρόνο!

Αποκαλύψεις από το Ισραήλ: «Κλειδώνει» στον Ερυθρό Αστέρα ο Λοΐζου – Συμβόλαιο 5ετίας με 750.000€ το χρόνο!

Νέες αποκαλύψεις για το φλέγον ζήτημα της μεταγραφής του Λοΐζου Λοΐζου φέρνει στο φως η ισραηλινή ιστοσελίδα Ynet, ξετυλίγοντας το κουβάρι των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στη Χάποελ Τελ Αβίβ και τον Ερυθρό Αστέρα.

BEST OF THEMASPORTS