Έδωσαν πάνω του…

Έδωσαν πάνω του…

Γίνεται μπόλικη κριτική στον Χιμένεθ, επειδή ο ΑΠΟΕΛ έχει τραγικό απολογισμό (σε συγκομιδή βαθμών) σε παιχνίδια μακριά από την Λευκωσία. Χαρακτηριστικό, ότι επί των ημερών του Ισπανού, οι γαλαζοκίτρινοι νίκησαν μόνο την Ομόνοια Αραδίππου εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

Τα ακούει αρκετά από προχθές βράδυ και ο Βιντ Μπέλετς. Του επιρρίπτουν πολλοί ευθύνες (οπαδοί, παλαίμαχοι και όχι μόνο), ειδικά για τη φάση του γκολ του Λόπες, όπως και για άλλες… αντιδράσεις του στο ματς με την Κυρία.

Είναι ντεφορμέ ο Σλοβένος κίπερ, όμως να μην πάμε στο… άλλο άκρο, φτάνοντας στο σημείο να τον χαρακτηρίσουμε «ξοφλημένο».

Π.Χ. 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Μαζωνάκη: Τι αποκαλύπτουν οι επίμαχες φωτογραφίες και πώς καίνε τους γιατρούς - Πού εστιάζει η Αστυνομία

Υπόθεση Μαζωνάκη: Τι αποκαλύπτουν οι επίμαχες φωτογραφίες και πώς καίνε τους γιατρούς - Πού εστιάζει η Αστυνομία

Άκρως εκτεθειμένοι είναι οι δύο γιατροί για το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, καθώς όλο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στο φως, ενώ αστυνομικές και δικαστικές έρευνες οδήγησαν ήδη στην άσκηση κακουργηματικής δίωξης σε βάρος τους.