Πλάκα – πλάκα ο Κακουλλής…
Ο υποτιμημένος Κακουλλής, από μερίδα Ομονοιατών, έβαλε το δεύτερο γκολ της εθνικής στην ψεσινή νίκη επί της Αρμενίας.




Τι κι αν η Λιόν είναι ομάδα που πέρασε στα πλέι-οφ του Champions League έχοντας κερδίσει ομάδες όπως η Ρεάλ και η Δουνκέρκη είναι μία ομάδα της Ligue 2;
Στο Κύπελλο Γαλλίας οι διαφορές εξανεμίζονται. Με ήρωα τον τερματοφύλακα Ζαουέν, οι φιλοξενούμενοι έμειναν όρθιοι ως την τελευταία φάση του αγώνα, παρότι ο Ντέιβιντ (56’) είχε δώσει προβάδισμα στους λιλουά.
Η Δουνκέρκη έστειλε το ματς στα πέναλτι με γκολ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων και εκεί έγινε κάτι πιο ακραίο.
Παρότι η Λιλ προηγήθηκε με 3-0, αστόχησε στα τρία επόμενα πέναλτι και με νικητήρια εκτέλεση του τερματοφύλακα της, η Δουνκέρκη σφράγισε την ιστορική πρόκριση στους «8».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις