Χωρίς οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, αναμένεται να διεξαχθεί το παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής (07/02, 19:00) στην Περιστερώνα, ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ομόνοια, για την 22η αγωνιστική.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συγκεκριμένα, μετά και τα τελευταία θλιβερά γεγονότα στο ματς ΑΕΚ-ΑΕΛ στο «ΑΕΚ Αρένα», η Αστυνομία με επιστολή της προς την ΚΟΠ, ζητά όπως ο αγώνας διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.
Η ΚΟΠ θα αξιολογήσει τα δεδομένα που έχει ενώπιον της και εκτός απροόπτου, θα κάνει αποδεκτό το αίτημα, όπως συνέβη και στα προηγούμενα παιχνίδια της Ομόνοιας 29Μ στην Περιστερώνα κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα.
Σαφή και ξεκάθαρα μηνύματα δόθηκαν στους προέδρους και εκπροσώπους των ομάδων της Α΄ Κατηγορίας κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Έφορο Φορολογίας, Σωτήρη Μαρκίδη, στο Υπουργείο Οικονομικών.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/06 @ 14:23
Συνέντευξη θα παραχωρήσει το κανάλι της Ομόνοιας ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Παπασταύρου
04/06 @ 12:38
Μήνυμα στα social media από τη Θύρα 9, για τα σημερινά (04/06) 77α γενέθλια της Ομόνοιας Λευκωσίας.
04/06 @ 10:40
Με αφορμή τα 77α γενέθλια της Ομόνοιας, το OMONOIA TV φιλοξενεί στο στούντιο, τέσσερις παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» που ήταν πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία του Συλλόγου το 1961.
04/06 @ 10:14
Μήνυμα από τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, για τη σημερινή (04/06) ημέρα, όπου το «τριφύλλι» συμπληρώνει 77 χρόνια ζωής.
04/06 @ 08:35
Στην πατρίδα του για διακοπές βρίσκεται ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φαμπιάνο Ριμπέιρο.
04/06 @ 08:21
Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε ένα σημείωμα για τη σημερινή μέρα (04/06), όπου το «τριφύλλι» γιορτάζει τα 77α γενέθλια του.
BEST OF THEMASPORTS