Nέα ομάδα για τον Γιώργο Οκκά...
Στην Φειρένσε (Β’ κατηγορίας), υπο μορφή δανεισμού από την Ρίο Άβε μετακινήθηκε ο Γιώργος Οκκάς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:
«Ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας, όπως και ο πρώτος απέναντι στην Ομόνοια 29ης Μαΐου. Στο πρώτο ημίχρονο μείναμε μακριά από τον καλό μας εαυτό και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε και γυρίσαμε το σκορ νωρίς. Η νίκη συνδυάστηκε με απώλειες ομάδων που ακολουθούν. Υπάρχει ακόμη δρόμος, θα χαθούν βαθμοί και θα είναι καλό να μπει η ομάδα μας στα πλέι-οφ με διαφορά ασφαλείας για να κυνηγήσει τον τίτλο μέχρι τέλους. Είναι λογικό να έχεις απώλειες στα ντέρμπι, είναι όμως σημαντικό που καταφέρνουμε να νικήσουμε τις θεωρητικά υποδεέστερες ομάδες. Η ομάδα μας είναι ποιοτική, ήρθαν και οι μεταγραφές για να δώσουν φρεσκάδα, γιατί δώσαμε αρκετούς αγώνες, σχεδόν 40 και ακόμη έχουμε στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο και στην Ευρώπη. Άρα αντιλαμβάνεστε ότι το πιο σημαντικό είναι να παίρνουμε τους βαθμούς».
Για τις μεταγραφές: «Λέγαμε ότι θα κάναμε μεταγραφές αν βρίσκαμε παίκτες που θα άξιζε τον κόπο να γινόταν κίνηση και αν θα έφευγαν κάποιοι. Βρήκαμε παίκτες με παραστάσεις με καλά βιογραφικά και όπως είδατε μπορούν να βοηθήσουν άμεσα».
Για το αν συμφωνεί ότι η Πάφος είναι το φαβορί για τον τίτλο: «Εμάς δεν μας επηρεάζει, σίγουρα είμαστε ένα από τα φαβορί, όμως είμαστε μια άπειρη ομάδα στη διεκδίκηση πρωταθλήματος, άρα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, ταπεινοί και να βλέπουμε αγώνα με αγώνα. Από την αρχή είπαμε ότι ο στόχος είναι το πρωτάθλημα, δεν το κρύβουμε ότι υπάρχει ενθουσιασμός και πιστεύουμε στην ομάδα. Πρέπει όμως να παραμείνουμε ταπεινοί και να μην χτυπάμε τα πόδια μας. Γιατί έχουμε ντέρμπι, έχουμε και τα πλέι-οφ. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους, αυτός είναι ο στόχος».
Για τα αγωνιστικά: «Ο Σούνιτς θα απουσιάσει στον αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου. Οι Κίνα, Τάνκοβιτς και Γκολντάρ που αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού και έμειναν εκτός από τον προηγούμενο αγώνα, θα δούμε την κατάσταση τους κι αν θα προλάβουν. Ίσως τους δοθεί χρόνος ξεκούρασης».