Ο Απόλλωνας... λύγισε την αντίσταση των Αραδιππιωτών με Ντε Μάρκο
02.02.2025 - 18:59
Ο Απόλλωνας νίκησε 1-0 την Ομόνοια Αραδίππου για την 21η αγωνιστική με σκόρερ τον Ντε Μάρκο στο 23'
Καλύτερος, πιο δημιουργικός και με το... προβάδισμα από το 23' ο Απόλλωνας εξαργύρωσε την υπεροχή του στο α' ημίχρονο κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου. Στο 23' ο Βέισμπεκ εκτέλεσε φάουλ και ο Ντε Μάρκο με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ οι γαλάζιοι της Λεμεσού έφτιαξαν συνολικά επτά τελικές προσπάθειες έναντι καμίας των «Περιστεριών».
Στο β' ημίχρονο ο Απόλλωνας αν και κινδύνεψε, κατάφερε να διαφυλάξει το υπέρ του προβάδισμα μέχρι το τέλος του αγώνα εξασφαλίζοντας τους τρεις βαθμούς και ανέβηκε στους 34 βαθμούς, παρέμειναν στους 19 οι Αραδιππιώτες.
Ο Ολυμπιακός θύμισε στην αρχή και το φινάλε του ντέρμπι την ομάδα που ονειρεύεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά με τη… βοήθεια του Εργκίν Αταμάν, που τα έβαλε με όλους εκτός από τον εαυτό του.