Ο Κρις Γουντ πέτυχε χατ-τρικ, έφτασε τα 18 γκολ στη σεζόν και η αγριεμένη Νότιγχαμ Φόρεστ έβγαλε αντίδραση, διαλύοντας με το εκκωφαντικό 7-0 την Μπράιτον για να εδραιωθεί στην τετράδα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Νότιγχαμ σημαίνει… αντίδραση!
Μία εβδομάδα μετά τη βαριά ήττα με 5-0 από την Μπόρνμουθ, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο διέλυσε με το αδιανόητο 7-0 την Μπράιτον και εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα της Premier League, πιάνοντας την Άρσεναλ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ ο Κρις Γουντ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και έφτασε τα 18 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ οι «γλάροι» γνώρισαν δεύτερη σερί ήττα και έμειναν στο -6 από την εξάδα.
Τρομερό ποδόσφαιρο και αποτελεσματικότητα από το καλοδουλεμένο σύνολο της Φόρεστ, έχοντας 36% κατοχή στο παιχνίδι και 7 γκολ σε 14 τελικές!
Το ξεκίνημα των γηπεδούχων στο «Σίτι Γκράουντ» ήταν καυτό. Μπήκαν με τρομερή διάθεση, ήλεγξαν τον ρυθμό και χτύπησαν στην πρώτη τους επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ, με τον Ντανκ άθελά του να σκοράρει στην εστία της ομάδας του για το 1-0 της Νότιγχαμ στο 12’.
Η Μπράιτον βγήκε επικίνδυνα μπροστά και με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Γουέλμπεκ προσπάθησε να ισοφαρίσει. Οι «γλάροι» ήταν άστοχοι και έφαγαν… γλάρο, αφού δύο ασίστ του Ελάνγκα που μετέτρεψαν σε γκολ οι Γκιμπς-Γουάιτ και Γουντ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Η Νότιγχαμ είχε πάρει καθαρό προβάδισμα, αλλά κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθήσει στο τελευταίο μισάωρο. Ο Γουντ μέσα σε ένα εκρηκτικό 6λεπτο χτύπησε άλλες δύο φορές, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και έφτασε τα 18 γκολ στην Premier League.
Η Φόρεστ είχε σβήσει την πεντάρα που δέχτηκε από την Μπόρνμουθ προ ημερών με το ίδιο σκορ, αλλά δεν έμεινε εκεί.
Ο Νίκο Γουίλιαμς στο 89’ από κοντά κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα για να ξεχειλώσει το σκορ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ζότα Σίλβα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 7-0.
Πηγή: sport-fm.gr
Η ΑΕΛ διοργάνωσε Gala Dinner για τα 95 χρόνια ζωής της και το ThemaSports σας μετέφερε όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό όπου πραγματοποιήθηκε η λαμπερή εκδήλωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/10 @ 07:53
Με το διπλό (0-1) από την έδρα της Χόφενχαϊμ απέδρασε η Κολωνία και έκανε άλμα στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga.
04/10 @ 00:06
Η φοβερή Μπόρνμουθ γύρισε το ματς με τη Φούλαμ, πήρε τη νίκη με 3-1 και ανέβηκε στη 2η θέση της Premier League και στο -1 από την πρωτοπόρο, Λίβερπουλ!
04/10 @ 00:04
Ανέτρεψε τη Χετάφε στο 90' η Οσασούνα! Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 23' η ομάδα της Παμπλόνα κατάφερε να τα φέρει όλα τούμπα με τον Κατένα να σκοράρει λίγο πριν τις καθυστερήσεις! (2-1).
04/10 @ 00:03
Η Σασουόλο συνέχισε με νίκη στη Serie A και κατάφερε να πάρει το «διπλό» στην έδρα της Ελλάς Βερόνας, επικρατώντας 1-0 χάρη στο… πείσμα, αλλά και την τύχη του Πιναμόντι.
03/10 @ 20:32
Δεκάδες ακαδημαϊκοί ζητούν τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διοργανώσεις της UEFA για τις φρικαλεότητες που λαμβάνουν χώρα στη Γάζα.
03/10 @ 19:44
Νέο πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα με Λαμίν Γιαμάλ, καθώς οι ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στη λεκάνη επανήλθαν και η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό και στο ντέρμπι με τη Ρεάλ είναι αμφίβολη.
BEST OF THEMASPORTS