Η περιουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο ολοένα και πλησιάζει το δισεκατομμύριο και πολύ λογικά, αν αναλογιστείτε τα χρήματα που λαμβάνει, μόνο από το Instagram!
Τι και αν «έκλεισε» τα 40 χρόνια εν ζωή; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να είναι στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Μπορεί να μην είναι πλέον σε ένα απ’ τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όμως, ακόμα και στην Σαουδική Αραβία σκοράρει ακατάπαυστα.
Άλλος ένα τομέας, που ο Πορτογάλος τα έχει πάει περίφημα είναι και τα οικονομικά του.
Φυσικά, τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει απ’ το ποδόσφαιρο είναι πάρα πολλά. Όμως, και ο ίδιος έχει φροντίσει να κερδίζει παραπάνω από 1 εκατομμύριο, με κάθε ποστ στο Instagram.
Ο 40χρονος είναι πολύ δημοφιλής στην εν λόγω πλατφόρμα, καθώς έχει και τους περισσότερους ακόλουθους στον κόσμο. Χάρις αυτό έχει καταφέρει να εξασφαλίζει 1,45 εκατομμύρια ευρώ ανά κάθε δημοσίευση! Αυτό έγινε γνωστό, από τον καθηγητή αθλητικού μάρκετινγκ, Ιβάν Μαρτίνο.
Την ίδια ώρα, ο Ρονάλντο προσθέτει πολλά «μηδενικά» στον λογαριασμό του και απ’ τα συμβόλαιά του.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το ετήσια χρήματα, που λαμβάνει από την Αλ Νασρ είναι 207 εκατομμύρια, συν άλλα 150 εκατομμύρια, απ’ τις χορηγίες.
Ποσά που τα βλέπει ο κάθε άνθρωπος και… ζαλίζεται.
Για να καταλάβουμε λίγο, το μέγεθος των χρημάτων. Aρκεί να δούμε το τρέχον συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι.
Ο Αργεντίνος κερδίζει 54 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, δηλαδή περίπου 1/4 απ’ το αντίστοιχο ποσό του CR7.
Απίθανες στιγμές εκτυλίχθηκαν με το πέρας του αγώνα των ομάδων νέων της Φενέρ και της Γαλατά, με το γήπεδο να μετατρέπεται σε ρινγκ με τη λήξη του παιχνιδιού!
Στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τη Λίβερπουλ, ο Λούκας Πακετά «τράβηξε» τα βλέμματα πάνω του, για τους λάθος λόγους. Ο 28χρονος σε μια ανόητη κίνηση, αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία και πήρε από νωρίς τον δρόμο προς τα αποδυτήρια. Το συμβάν αυτό, φέρνει ξανά στο προσκήνιο το σκάνδαλο που ξέσπασε το 2023, με τον διεθνή Βραζιλιάνο να δίνει νέες… αφορμές!
Ο Γκουαρδιόλα τοποθετήθηκε για τον έντονο διάλογο με τον Χάαλαντ αμέσως μετά το δύσκολο 3-2 της Σίτι επί της Λιντς, αλλά είχε να δώσει απάντηση με χιούμορ, έχοντας θυμηθεί και τις ερωτήσεις που του είχαν γίνει μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ…
Η Άρσεναλ αντιμετώπισε την Τσέλσι για τη 13ηαγωνιστική της Premier League, έμεινε πίσω στο σκορ, έπαιξε χωρίς τους δύο βασικούς της στόπερ, Γκάμπριελ και Σαλιμπά, αλλά δεν έχασε. Το τελικό 1-1 την αφήνει μερικώς, ικανοποιημένη και της υπενθυμίζει, πως το σύνολό της είναι τόσο πλήρες, που μπορεί να αγωνιστεί χωρίς τους δύο από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς στην Αγγλία. Εξάλλου, αυτό έχει συμβεί ξανά, και τότε οι «κανονιέρηδες» του Αρτέτα, δεν είχαν κανένα πρόβλημα.
Tο VAR, σύμφωνα με σημερινά (1/12) δημοσιεύματα αγγλικών ΜΜΕ, ενδέχεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, να αποφασίζει εάν τα κόρνερ καταλογίστηκαν σωστά.
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε 2-0 της Λεβάντε για την 14η αγωνιστική της La Liga, όμως όλη η συζήτηση μετά τον αγώνα περιστράφηκε γύρω από το εντυπωσιακό τέρμα του Νίκο Γουίλιαμς, ένα γκολ που μοιάζει να αψηφά τους κανόνες της φυσικής.