Πόλυς ΧαραλάμπουςΧρειάστηκε να πάει στην «ρωσική ρουλέτα» η Πάφος, κατάφερε στο δραματικό τέλος να αποδράσει με το εισιτήριο της πρόκρισης από το ΓΣΠ. Δεν «άγγιξε» τους παίχτες του Καρσέδο, το ότι ο ΑΠΟΕΛ καιγόταν παραπάνω να προχωρήσει στο κύπελλο, το ότι έμειναν πίσω στο σκορ, όπως και το… ότι άρχισαν ανάποδα την διαδικασία των πέναλτι (με το πρώτο χαμένο του Ζάζα).
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στα δυο τελευταία πέναλτι των γηπεδούχων, που η μπάλα «έκαιγε» ακόμα περισσότερο, ο Ίβουσιτς, κατάφερε να «ψωνίσει» τους Αμπάγκνα και Λαϊφη. Ο Κροάτης διεθνής κίπερ, ήταν ο ήρωας της βραδιάς, γι’ αυτό και τον… σήκωσαν επάνω οι συμπαίχτες του, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του θρίλερ της Λευκωσίας.
Δικαιολογημένα οι γαλάζιοι της Πάφου, δηλώνουν ότι θα διεκδικήσουν ότι κινείται, μέχρι τέλους. Παίζει πάντως το σενάριο, να δώσουν άλλα 7 ματς με την Ομόνοια, ύστερα από την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου.
Τους «τριφυλλοφόρους» θα τους αντιμετωπίσουν σε μερικές εβδομάδες, στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και άλλες δυο φορές στα πλέι οφ.
Επίσης, θα αναμετρηθούν μαζί τους, στο πλαίσιο της ενδιάμεσης φάσης του Κόνφερενς Ληγκ, στις 20 και 27 Φεβρουαρίου.
Πληροφορίες για Σέμα...
Ψεσινές πληροφορίες έφεραν τον 31χρονο Σουηδό – Κονγκολέζο ακραίο επιθετικό, Κεν Σέμα, να βρίσκεται στην Κύπρο. Αν κλείσει η μετεγγραφή, θα είναι η δεύτερη για τον Γενάρη (μετά τον Όρσιτς που έκανε ντεμπούτο χθες, ήταν εύστοχος στο πέναλτι).
Επιπρόσθετα, αν γίνει «Παφίτης» ο Σέμα, θα διαγραφεί ο Κβίντα. Είτε θα μείνει ανενεργός, είτε θα πάει σε άλλη ομάδα.
Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη τριών ανδρών, ηλικίας 58, 57 και 44 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά πλαστογραφία συμβολαίων εργοδότησης δύο ποδοσφαιριστών, τα οποία είχαν κατατεθεί στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/02 @ 13:14
Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ-χαφ, Μπρούνο Φελίπε μέχρι το 2027 ανακοίνωσε η Πάφος FC!
12/02 @ 12:32
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, σχολίασε στη σημερινή (12/02) συνέντευξη Τύπου, για το... πολύκροτο θέμα με τις κάμερες στο ΓΣΠ και την στάση της Αστυνομίας.
12/02 @ 12:05
Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε σήμερα (12/02) το μεσημέρι στο ΓΣΠ ο προπονητής της Πάφος FC, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, ενόψει του αυριανού (13/02, 22:00) πρώτου αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια, για τα πλέι-οφ του Conference League. Τους ποδοσφαιριστές της Παφιακής ομάδας εκπροσώπησε ο Κύπριος διεθνής επιθετικός, Μάριος Ηλία.
10/02 @ 19:55
Η Πάφος ενημερώνει για την λήξη του δανεισμού του Ποντέλο
10/02 @ 13:23
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Χριστόφορος Ματθαίου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
09/02 @ 11:45
Η Πάφος ανακοινώνει τα εισιτήρια για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με την Ομόνοια
BEST OF THEMASPORTS