Ο Τιν Γεντβάι δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (30/1) λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ το Σάββατο (1/2, 18:00) στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League με πρωινή προπόνηση την Πέμπτη (30/1).
Σε αυτή δε συμμετείχε ο Τιν Γεντβάι λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Αντίθετα, κανονικά στη διάθεση του Ρουί Βιτόρια επέστρεψαν οι Τσέριν και Ουναχί.
"Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού και τακτική. Στο πρόγραμμα επανεντάχθηκαν Τσέριν, Ουναΐ. Αντίθετα, θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα ακολούθησε ο Γεντβάι", αναφέρει το ενημερωτικό της "πράσινης" ΠΑΕ
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ρωτήθηκε για τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας για πρόταση της ομάδας του για την απόκτηση του Ανδρόνικου Κακουλλή, αλλά και το αν υπάρχει συμφωνία με τον Γιασίν Μπουχάν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/07 @ 10:58
Αυτό που βιώνει ο Άρης, το περνούν όλες οι ελληνικές ομάδες με την ευρωπαϊκή λίστα. Το θέμα είναι ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε έναν Έλληνα παίκτη, ο οποίος πιάνει θέση... ξένου. Ο λόγος για τον Τάσο Δώνη.
15/07 @ 22:04
Υπέροχη κίνηση από τους Έλληνες διεθνείς, οι οποίοι δεν ξεχνούν τον Τζορτζ Μπάλντοκ και τιμούν τη μνήμη του φροντίζοντας για την οικογένεια που άφησε πίσω του ο ποδοσφαιριστής…
15/07 @ 18:58
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η ενίσχυση της Λάρισας. Οι «βυσσινί» βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση των Αμπουμπακάρ Ντούμπια και Κίνγκστον Φαϊσάλ, ενώ φορτσάρουν και για τερματοφύλακα με τον Αϊοάνι να είναι ψηλά στην λίστα.
15/07 @ 19:33
Τα αποκαλυπτήρια της νέας εντυπωσιακής ριγέ φανέλας του ΠΑΟΚ μέσα από το εκπληκτικό video των ασπρόμαυρων - Η πινελιά ιστορίας και ταυτότητας στο εσωτερικό της!
15/07 @ 17:54
Το καλοκαίρι του 2025 φέρνει νέες ισορροπίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς οι πέντε «μεγάλοι» της Stoiximan Super League – Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης – έχουν μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.
15/07 @ 15:05
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα είναι χορηγός στην ανακαίνιση του Παναθηναϊκού Σταδίου για να φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες στίβου.
BEST OF THEMASPORTS