Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Χριστόφορος Μιχαηλούδης για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Aναλυτικά:
Για τα γενέθλια της Ανόρθωσης: «Η Ανόρθωση δεν είναι μία ομάδα απλά, δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Πρόσφερε πάρα πολλά στην Κύπρο και στον πολιτισμό της. Είναι ιστορία, μπορούμε να μιλάμε για ώρες για την ιστορία της Ανόρθωσης. Είναι το μόνο πράγμα που έχουμε από την Αμμόχωστο και πρέπει να μεταφέρουμε αυτή τη φλόγα και στην επόμενη γενιά».
Για την ήττα στο Κύπελλο: «Δεν συνοδεύτηκαν όπως θέλαμε τα γενέθλια, συνεχίζουμε όμως. Σίγουρα δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε στο Κύπελλο, χάσαμε πλέον η προσοχή μας είναι στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να διατηρηθούμε στην πρώτη εξάδα και το μυαλό μας είναι στο ματς με το ΑΠΟΕΛ εδώ στο γήπεδο μας».
Για το τι πήγε λάθος με τον Απόλλων: «Το να ξεκινάς το ματς και στα 20 λεπτά να δέχεσαι δύο γκολ κάνει δύσκολα τα πράγματα. Προσωπική μου άποψη το 3ο γκολ σκότωσε το ματς γιατί μετά ήταν πολύ δύσκολα. Μειώσαμε στο σκορ όμως ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσει στο παιχνίδι. Ο Απόλλωνας στις δύο φάσεις που βρήκε σκόραρε, εμείς χάσαμε φάσεις και δεν τις κάναμε γκολ. Χάσαμε, είμαστε εκτός Κυπέλλου και βλέπουμε μπροστά. Σίγουρα είναι απογοητευμένος ο κόσμος. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και ήταν εκπληκτικός. Γέμισε το γήπεδο ήταν εκεί ακόμη και μετά όταν χάσαμε. Είναι συνειδητοποιημένος ο κόσμος σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα και είναι δίπλα μας».
Για την εξάδα: «Θα το παλέψουμε να μπούμε στην εξάδα, όσα παιχνίδια έμειναν θα τα παλέψουμε για να είμαστε στις πρώτες έξι ομάδες του πρωταθλήματος».
Για το αν υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας για τα βεγγαλικά; «Ήταν γιορτινή μέρα χθες, σίγουρα απαγορεύονται τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα. Να επαναλάβω πως το ποδόσφαιρο γίνεται πιο όμορφο με αυτά τα πράγματα όταν δεν είναι επικίνδυνα ως προς να κάνουν ζημιά σε κάποιο. Ίσως πρέπει να γίνουν κάποιες σκέψεις για αυτό το πράγμα, παράδειγμα να ανάψει κάποιος ένα βεγγαλικό για ατμόσφαιρα και να μην κάνει ζημιά δεν είναι κάτι. Αλλά άλλοι αποφασίζουν και πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες».
Για το αγωνιστικό: «Ίλιεφ και Μουγκάμπι θα είναι εκτός λόγω καρτών. Ρόγκουλιτς, Κριχόβιακ είναι τραυματίες και όλοι άλλοι είναι στη διάθεση του κ. Καμορανέζι».
Για τις οφειλές στο κράτος: «Εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι θέλουμε να μας χαρίσουν αυτά που χρωστάμε, είτε να διαγραφούν, θέλουμε απλά διευκόλυνση για να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας. Δεν θέλουμε να χαρίσει το κράτος σε κανένα. Η Ομόνοια με αυτή τη στάση της δεν ξέρω τι θέλει να πετύχει, να παίζεται πρωτάθλημα με 4 ομάδες;».
Στις 22:00 στο "Αλφαμέγα" αρχίζει αγώνας ανάμεσα σε Πάφο και Μπάγερν Μονάχου, για την 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/09 @ 18:55
Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.
30/09 @ 17:13
Φιλοξενούμενη στον supersport104 ήταν η Στέλα Μάρκου.
30/09 @ 12:32
Σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο αντιμετωπίζει ο Μιχάλης Ιωάννου και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση συμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις.
30/09 @ 12:10
Η ανακοίνωση.
30/09 @ 10:18
Την προσπάθεια για να εισέλθει για δεύτερη κατά σειρά αγωνιστική περίοδο στη φάση των ομίλων του FIBA Europe Cup, θα καταβάλει μεθαύριο η Ανόρθωση, η οποία υποδέχεται στο Σπύρος Κυπριανού τους Absheron Lions του Αζερμπαϊτζάν.
29/09 @ 23:40
Ανάρτηση από οπαδικη σελίδα της Ανόρθωσης, με την οποία τονίζει ότι ο κόσμος συνεχίζει τις εισφορές του με σκοπό να στηρίξει το σωματείο:
BEST OF THEMASPORTS