Πριν καν συμπληρώσει δύο σεζόν στο ΝΒΑ, ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά των Σπερς έχει καταφέρει να μοιράσει τάπες σχεδόν στους μισούς αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει στα μαγικά παρκέ!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το καλοκαίρι του 2023, όλες οι ομάδες του ΝΒΑ έκαναν... τις προσευχές τους για να τους τύχει το Νο.1 του ντραφτ και να επιλέξουν τον Βίκτορ Γουεμπανιαμά!
Τελικώς, οι νικητές αυτής της κούρσας ήταν οι Σαν Αντόνιο Σπερς, με τον Γάλλο σέντερ να πραγματοποιεί πράγματα και θαύματα στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται ήδη στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ!
Ενδεικτικό της κυριαρχίας του νεαρού σούπερ σταρ των «σπιρουνιών» στη ρακέτα, είναι ένα απίθανο στατιστικό που είδε το φως της δημοσιότητας.
Ο 21χρονος άσος έχει... κεράσει μπλοκ σχεδόν τους μισούς παίκτες που έχει αντιμετωπίσει ως τώρα στην καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού! Συγκεκριμένα, ο «Γουέμπι» έχει τεθεί αντιμέτωπος με 439 διαφορετικούς παίκτες στο ΝΒΑ, έχοντας σταματήσει με τάπα τους 197 από αυτούς, ένα ποσοστό που μεταφράζεται στο απίθανο 44,9%!
sport-fm.gr
Από την περασμένη εβδομάδα, που βγήκε προς τα έξω ότι θα παραιτηθεί ο «Βασιλιάς», τονίζαμε ότι θα είναι… δώρον – άδωρον, αν δεν σηκωθούν να φύγουν μαζί του και όσοι τον περιστοιχίζουν για κάμποσα χρόνια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 10:12
Οι Νικς φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
31/05 @ 10:15
Γνωστός ρεπόρτερ του ΝΒΑ εργάζεται στο ESPN υποστήριξε ότι πιθανός προορισμός του Γιάννη είναι οι Σέλτικς.
28/05 @ 08:42
Ο Τάιρις Χαλιμπέρτον έκανε μαγικά με 32 πόντους, 15 ασίστ και 12 ριμπάουντ, οδηγώντας τους Πέισερς σε νίκη με 130-121 επί των Νικς και το 3-1 στη σειρά.
24/05 @ 20:13
Οι περσινοί πρωταθλητές του ΝΒΑ, Μπόστον Σέλτικς, διεκδικούν ξανά τον τίτλο φέτος, με τον ανταγωνισμό να είναι καταιγιστικός.
24/05 @ 15:14
Η εμφάνιση του Μάικλ Τζόρνταν από τη σεζόν 1992-93 πουλήθηκε σε δημοπρασία για 2,6 εκατομμύρια δολάρια.
23/05 @ 14:18
Οι Τελικοί Περιφέρειας του NBA σχηματίστηκαν και είναι πιο απρόβλεπτοι από ποτέ. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι ο φετινός νικητής της λίγκας δεν θα είναι κάποιος που έχουμε... συνηθίσει!
BEST OF THEMASPORTS