Καμαρά εσύ... σούπερ σταρ: Τέταρτη φορά φέτος που χαρίζει τρίποντο στον ΠΑΟΚ στο τέλος ενός ματς!

Καμαρά εσύ... σούπερ σταρ: Τέταρτη φορά φέτος που χαρίζει τρίποντο στον ΠΑΟΚ στο τέλος ενός ματς!

Ο Μαντί Καμαρά... ξελάσπωσε για τέταρτη φορά φέτος τον ΠΑΟΚ στο τέλος ενός αγώνα, σκοράροντας στο 82ο λεπτό κόντρα στον Λεβαδειακό για το 1-0!

Το βράδυ της Κυριακής (26/01), ο ΠΑΟΚ ζορίστηκε αρκετά να κάμψει την αντίσταση του Λεβαδειακού στην Τούμπα, ωστόσο, χάρη στο «χρυσό» τέρμα του Μαντί Καμαρά στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης, πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη του τίτλου της Stoixman Super League!

Ο 27χρονος μέσος από τη Γουινέα έχει εξελιχθεί στον... ήρωα της τελευταίας στιγμής για τους Θεσσαλονικείς και τον άνθρωπο που «ξελασπώνει» στα δύσκολα το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, έχοντας τέσσερα νικητήρια γκολ και έξι συνολικά στο πρωτάθλημα!

 



Και αυτό διότι, το αποψινό του τέρμα ήταν το τέταρτο νικητήριο γκολ του διεθνούς χαφ στη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα στα τελευταία λεπτά μιας αναμέτρησης!

Η αρχή έγινε την 1η Σεπτεμβρίου και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 3η αγωνιστική, όταν ο Καμαρά με γκολ στο 90' έγραψε το τελικό 1-2!



Έναν μήνα αργότερα, και συγκεκριμένα στις 6 Οκτωβρίου, ο Μαντί ήταν εκείνος που λύτρωσε τον ΠΑΟΚ στο 86ο λεπτό στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, κάνοντας το 0-1, προτού λίγο μετά ο Σμαμπ διαμορφώσει το τελικό 0-2!

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λέτε να ξανακάνει... πάταγο η Πάφος; «Νοσοκομείο» η Γιουβέντους πριν το μεταξύ τους ματς!

Λέτε να ξανακάνει... πάταγο η Πάφος; «Νοσοκομείο» η Γιουβέντους πριν το μεταξύ τους ματς!

Την ερχόμενη Τετάρτη (10/12, 22:00) η Πάφος FC έχει μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή για το Champions League, αφού θα αντιμετωπίσει στο Τορίνο τη Γιουβέντους, για την 6η αγωνιστική της League Phase.

BEST OF THEMASPORTS