Η Ανόρθωση βρίσκεται σε ανοδική τροχιά, έχοντας πετύχει για πρώτη φορά φέτος τρεις συνεχόμενες νίκες, και στοχεύει να διευρύνει αυτό το σερί.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σήμερα στις 19:00 υποδέχεται την ΑΕΚ, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, καθώς η μάχη για την είσοδο στην εξάδα συνεχίζεται. Η ομάδα του Μάουρο Καμορανέζι γνωρίζει ότι μόνο με θετικά αποτελέσματα μπορεί να διατηρηθεί «ζωντανή» στους φετινούς της στόχους.
Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών είναι εξίσου κρίσιμη, καθώς μια ενδεχόμενη νίκη σήμερα θα τους δώσει ώθηση ενόψει του σημαντικού αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Η Ανόρθωση δείχνει ικανή να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και των δύο διοργανώσεων, με βασική προϋπόθεση τη συνέχιση των επιτυχιών.
Στα αγωνιστικά, διαθέσιμοι θα είναι οι Σ. Χαραλάμπους και Τεϊσέιρα, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Αρτυματά, Γκιούρτσο και Μπλάντοβιτς. Εκτός αποστολής θα παραμείνει ο Κριχόβιακ.
Με τη στήριξη του κόσμου της, η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να συνεχίσει δυναμικά την προσπάθειά της.
Πιθανή ενδεκάδα: Ζίβκοβιτς, Κάργας, Μουγκάμπι, Τεϊσέιρα, Κονσεϊσάο, Κίκο, Ιωάννου, Παρούτης, Θεοδώρου, Ε. Χαραλάμπους, Λόπες.
Πριν κυκλοφορήσει πολύ έντονα το όνομα του Γκασπάρ, που γράφτηκε το πρωί της Πέμπτης, από το γραφείο του Απόλλωνα έσπευσαν να ενημερώσουν (μέσω γκρουπ που συμμετέχουν δημοσιογράφοι), ότι ο συγκεκριμένος παίχτης δεν τους απασχολεί.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/07 @ 08:14
Μία εβδομάδα πριν το πρώτο ματς με την Αράζ για τα προκριματικά του Conference League, ο Άρης Θεσσαλονίκης δίνει το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι, υποδεχόμενος απόψε (20:00) την Ανόρθωση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
16/07 @ 15:32
Η ενημέρωση από την Ανόρθωση για την επίσκεψη σε Άγιον Όρος και Μονή Βατοπαιδίου.
16/07 @ 12:17
Ποστάρισμα με τους επικείμενους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες από την Ανόρθωση.
16/07 @ 11:57
Δύο τυχεροί αναγνώστες του Themasports κέρδισαν από ένα εισιτήριο διαρκείας της Ανόρθωσης.
15/07 @ 19:04
Η Ανόρθωση ανάρτησε βίντεο από την πρώτη μέρα προετοιμασίας της ομάδας στην Πτολεμαΐδα.
14/07 @ 12:13
Ο κόσμος της Ανόρθωσης ήταν εντυπωσιακός χθες στην πρώτη προπόνηση και η ομάδα με ανάρτηση της τον επαινεί
BEST OF THEMASPORTS