Ομόνοια: Στην 4η θέση των κορυφαίων νέων o Λοΐζου
Ο Λοΐζος Λοΐζου, είναι μεταξύ των πιο έμπειρων νέων ποδοσφαιριστών σύμφωνα με την CIES Football Observatory
Ακολουθήστε μας στο Google news
Παρά τις δυσκολίες, οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις επιτυχίες, έχοντας στο μυαλό τους και το τι συνέβη στον πρώτο γύρο. Το πλάνο τους για τη νίκη εξαρτάται από την εικόνα που θα παρουσιάσουν στον αγωνιστικό χώρο. Εάν εμφανιστούν όπως στο πρώτο ημίχρονο του προηγούμενου αγώνα, έχουν μεγάλες πιθανότητες. Ωστόσο, αν η εμφάνιση θυμίσει το δεύτερο ημίχρονο, μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με νέο στραβοπάτημα.
Ο Γιάννης Αναστασίου έχει προειδοποιήσει για τη δυσκολία του παιχνιδιού, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για σοβαρότητα και πειθαρχία. Η Ομόνοια δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών απέναντι σε αντιπάλους που είναι θεωρητικά στα μέτρα της. Παρ’ όλα αυτά, η επιτυχία απαιτεί προσπάθεια και συλλογική δουλειά.
Ο προπονητής ίσως προχωρήσει σε αλλαγές, καθώς το βλέμμα είναι στραμμένο και στο κρίσιμο ματς κυπέλλου με την ΑΕΛ την ερχόμενη Τρίτη, γεγονός που ενδέχεται να οδηγήσει σε ξεκούραση κάποιων παικτών.
Πιθανή εντεκάδα: Φαμπιανό, Χαμάς, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Μάριτς, Χάμπος, Σίμιτς, Γιόβετιτς, Σεμέδο, Κακουλλής.