Η αποστολή του Αναστασίου για το εκτός έδρας ματς με την ΕΝΠ

Η αποστολή του Αναστασίου για το εκτός έδρας ματς με την ΕΝΠ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας για το αυριανό (24/01, 19:00) παιχνίδι στο «Τάσος Μάρκου» με αντίπαλο την ΕΝΠ, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας προπόνησης, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 23 ποδοσφαιριστές.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (24/01) αγώνα απέναντι στην ΕΝΠ για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Κακουλλής, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Μπεζούς, Αλιούμ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο «Τάσος Μάρκου» θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα, από το γήπεδο, μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΤΖΟΚΕΡ: Ποιος θα πάρει το 1 εκατ. ευρώ; Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

ΤΖΟΚΕΡ: Ποιος θα πάρει το 1 εκατ. ευρώ; Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Τουλάχιστον €1.000.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην αποψινή κλήρωση της Τρίτης 02/06/2026 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά την προηγούμενη διαλογή της 3073ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.