Επέστρεψε στις νίκες η πρωτοπόρος Άρσεναλ
Η Άρσεναλ επιβλήθηκε με 2-0 της Μπρέντφορντ και επέστρεψε στις νίκες μετά το ισόπαλο ντέρμπι της με την Τσέλσι, παραμένοντας σε... απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της.


Λίγες μόνο ώρες μετά την ολοκλήρωση της 7ης και προτελευταίας αγωνιστικής της league phase του Champions League, η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε την κορυφαία ενδεκάδα του διημέρου.
Από τις εν λόγω επιλογές, λάμπει δια της... απουσίας του το όνομα του Βαγγέλη Παυλίδη (!), καθώς, φάνηκε πως δεν ήταν... αρκετό το απίθανο και ιστορικό χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στην Μπαρτσελόνα για να συμπεριληφθεί στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής!
Ο Έλληνας στράικερ χρειάστηκε μόλις 28 λεπτά για να πετύχει τρία γκολ απέναντι στους «μπλαουγκράνα», κάνοντας όλη την Ευρώπη να «παραμιλά» το βράδυ της Τρίτης για την επίδοση του, παρά το γεγονός πως η Μπενφίκα ηττήθηκε με το απίθανο 5-4!
Για την ιστορία, στην γραμμή κρούσης της κορυφαίας ενδεκάδας βρέθηκαν οι Χούλιαν Άλβαρες και Λουκ Ντε Γιονγκ.
🥁 Introducing your Team of the Week... @cryptocom | #UCLTOTW pic.twitter.com/ZtzNmhr7kO
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) January 23, 2025
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις