«Έδεσε» τον αρχισκόρερ της μέχρι το καλοκαίρι του 2027 η Νότιγχαμ Φόρεστ!

«Έδεσε» τον αρχισκόρερ της μέχρι το καλοκαίρι του 2027 η Νότιγχαμ Φόρεστ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Νότιγχαμ Φόρεστ ήρθε σε συμφωνία με τον Κρις Γουντ για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Κάτοικος «City Ground» για τα επόμενα τρία χρόνια θα παραμείνει ο Κρις Γουντ!

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος, Νικολό Σίρα, η Νότιγχαμ Φόρεστ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον 33χρονο επιθετικό για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη δύο χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2027!

Το τρέχουν συμβόλαιο του έμπειρου Νεοζηλανδός φορ ολοκληρωνόταν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, ωστόσο, οι εκπληκτικές του εμφανίσεις φέτος οδήγησαν τις δύο πλευρές σε νέα συμφωνία.

Χαρακτηριστικό είναι πως στη φετινή Premier League, ο Γουντ έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 14 φορές σε σύνολο 22 αγώνων, όντας τέταρτος σκόρερ στο βρετανικό πρωτάθλημα, πίσω μόνο από τους Μο Σαλάχ, Έρλινγκ Χάαλαντ και Αλεξάντερ Ισάκ!

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ρωτήσαμε το ChatGPT: Μας κατασκοπεύει το κινητό μας; - Η απάντηση που σοκάρει

Ρωτήσαμε το ChatGPT: Μας κατασκοπεύει το κινητό μας; - Η απάντηση που σοκάρει

Η αίσθηση ότι το κινητό «μας ακούει» έχει γίνει σχεδόν καθολική. Πόσοι δεν έχουν μιλήσει για ένα προϊόν και λίγο μετά είδαν σχετική διαφήμιση; Είναι όμως αυτό απόδειξη κατασκοπείας ή απλώς μια… παρεξήγηση της τεχνολογίας;