Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Γουίλιαν, βρίσκεται στο Λονδίνο, έχοντας στα χέρια του περισσότερες από τρεις προτάσεις από αγγλικές ομάδες.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του βρίσκεται ο Γουίλιαν.
Μετά το σύντομο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, εκεί όπου στο πρώτο μισό της σεζόν κατέγραψε μόλις 11 συμμετοχές με μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ο 36χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο Λονδίνο, εξετάζοντας τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.
Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Βραζιλιάνος άσος έχει περισσότερες από τρεις προτάσεις από αγγλικές ομάδες, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των συλλόγων.
Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα στις επόμενες ημέρες, ο Γουίλιαν θα αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, συνεχίζοντας την καριέρα του στο Νησί.
Πηγή: sport-fm.gr
Από την περασμένη εβδομάδα, που βγήκε προς τα έξω ότι θα παραιτηθεί ο «Βασιλιάς», τονίζαμε ότι θα είναι… δώρον – άδωρον, αν δεν σηκωθούν να φύγουν μαζί του και όσοι τον περιστοιχίζουν για κάμποσα χρόνια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/06 @ 08:48
Σοβαρές κυρώσεις περιμένουν την Μπαρτσελόνα από την UEFA, λόγω οικονομικών ατασθαλιών.
03/06 @ 23:30
Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη σπουδαία μεταγραφή του Φλόριαν Βιρτς στη Λίβερπουλ φαίνεται πως ολοκληρώνονται, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.
03/06 @ 19:20
Επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ίντερ ο Σιμόνε Ιντσάγκι, με τους «νερατζούρι» να ανακοινώνουν το «διαζύγιο».
03/06 @ 18:50
Όπως μεταφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Σιμόνε Ιντσάγκι τα βρήκε σε όλα με την Αλ Χιλάλ και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027.
03/06 @ 17:50
Το χαμένο πέναλτι του Χούλιαν Άλβαρες στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, στάθηκε η αφορμή για την αλλαγή του κανονισμού από την 1η Ιουλίου.
03/06 @ 16:46
Ο Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος κατέκτησε για δεύτερη σερί σεζόν το πρωτάθλημα Ρουμανίας με την Στεάουα, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα του Βουκουρεστίου.
BEST OF THEMASPORTS