Δεξί εξτρέμ στα πλείστα ματς ο Βούτερ…

Δεξί εξτρέμ στα πλείστα ματς ο Βούτερ…

Εντυπωσιάζουν τα νούμερα που κατέγραψε ο Τάϊρελ Βούτερ, ο επιθετικός που φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην ένταξη του στον Απόλλωνα.

Αναφερόμαστε στην παρουσία του 22χρονου Ολλανδού κατά το 2024. Σε 35 συμμετοχές, σκόραρε 19 φορές, έδωσε και 7 ασίστ.

Στα περισσότερα παιχνίδια, έπαιζε στο δεξί άκρο της επίθεσης, σε μερικά ως αριστερό εξτρέμ και σε άλλα ως κεντρικός κυνηγός. Επίσης, σε ένα ματς έπαιζε δεύτερος επιθετικός, σε άλλο ως επιτελικός χαφ.

Τα στοιχεία αυτά, μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ στο Transfermarkt.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η Παρί έφυγε όρθια από το Μόναχο και έκλεισε ραντεβού με την Άρσεναλ στον τελικό του Champions League!

Η Παρί έφυγε όρθια από το Μόναχο και έκλεισε ραντεβού με την Άρσεναλ στον τελικό του Champions League!

Έφυγε για Βουδαπέστη η Παρί! Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, μπορεί να ισοφαρίστηκε στο 94' από τον Κέιν, αλλά με το 1-1 πέρασε στον τελικό και θα κυνηγήσει το repeat κόντρα στην Άρσεναλ!