Δηλώσεις στο Κανάλι 6 έκανε ο Υπουργός Εργασίας για τις οφειλές
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Οι οφειλόμενες εισφορές στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, στις οποίες περιλαμβάνονται και οι οφειλές των ποδοσφαιρικών ομάδων, ανέρχονται μόλις στο 1% του συνόλου, αποκάλυψε μιλώντας στο Κανάλι 6 και στην εκπομπή «Ελεύθερα κι Ωραία» ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Παναγιώτου.
Ο Υπουργός εξήγησε ότι όλοι οι υπόλοιποι πολίτες, εργοδότες και εργοδοτούμενοι, που ανέρχονται σε ποσοστό 99%, καταβάλλουν ως οφείλουν τις εισφορές τους στο Ταμείο.
Σημειώνοντας ότι θεώρησε ορθό να επιβεβαιώσει δημοσίευμα που αναφερόταν στον ΑΠΟΕΛ από τη στιγμή που η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια, ο Υπουργός Εργασίας τόνισε ότι η συγκεκριμένη ποδοσφαιρική εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους οφειλέτες στο Ταμείο, όχι μόνο μεταξύ των ομάδων, αλλά γενικότερα.
Αναφερόμενος στην δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη για τις μη καταβληθείσες εισφορές του ΑΠΟΕΛ στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τα έτη από το 2020 μέχρι το 2022, ο κ. Παναγιώτου διευκρίνισε ότι ανέρχονται σε μερικά εκατομμύρια και πως όταν ασκηθεί ποινική δίωξη, δεν υπάρχει διαδικασία, για να πληρωθεί το ποσό με δόσεις.
Ο κ. Παναγιώτου επισήμανε ότι καμία επιχείρηση ή σωματείο δεν μπορεί να τύχει διαφορετικής μεταχείρισης σε σχέση με τους υπόλοιπους πολίτες.
Πηγή: Κανάλι 6
Απίθανα, μυθικά, μοναδικά πράγματα στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ να πραγματοποιεί την ανατροπή του αιώνα απέναντι στη Λιόν (5-4) για μία πρόκριση που θα μείνει στην ιστορία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/04 @ 15:15
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Νίκος Νικολάου, ο οποίος μίλησε για τα ψεσινά ματς του Champions League, την κλήρωση του κυπέλλου, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
17/04 @ 11:02
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Κύπριος προπονητής, Μιχάλης Χατζηπιερής, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για το Κυπριακό πρωτάθλημα, τον Σπιλέφσκι, τον ΑΠΟΕΛ, τον Χιμένεθ και τον Σάμιο...
17/04 @ 09:54
Με πέντε αγωνιστικές να απομένουν για να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα, το ενδιαφέρον στον Α' όμιλο της Cyprus League by Stoiximan κορυφώνεται.
16/04 @ 16:17
Στον Υπουργό Οικονομικών Μάκη Κεραυνό επαφίεται πλέον να αποφασίσει, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, κατά πόσον θα αποδεχθεί τις προτάσεις που κατέθεσαν τα ποδοσφαιρικά σωματεία, Απόλλων, Ανόρθωση, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, σε σχέση με τις καθυστερημένες οφειλές τους προς το κράτος και την επανένταξή τους στο Σχέδιο Ληξιπρόθεσμων Φορολογικών Οφειλών του Υπουργικού Συμβουλίου, το οποίο θα κληθεί στο τέλος της ημέρας να πάρει την τελική απόφαση.
16/04 @ 14:05
Ο Ντουοντού του Απόλλωνα συνεχάρη τον Σαρφό για τις 100 συμμετοχές με το ΑΠΟΕΛ
16/04 @ 12:25
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε το μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Στέφανος Σκορδής.
BEST OF THEMASPORTS