Η απόφαση της ΚΟΠ για το παιχνίδι Ομόνοιας 29Μ-Απόλλωνα

Η απόφαση της ΚΟΠ για το παιχνίδι Ομόνοιας 29Μ-Απόλλωνα

Με επιστολή της προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η αστυνομία ζητά όπως ο αγώνας ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαΐου – Απόλλων Λεμεσού το Σάββατο 25 Ιανουαρίου διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων του Απόλλωνα.

Στην επιστολή της, η αστυνομία αναφέρεται σε επεισόδια που είχαν συμβεί στο παρελθόν μεταξύ οργανωμένων οπαδών των δύο ομάδων καθώς και σε πληροφορίες για νέα επεισόδια στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, αξιολογώντας τα δεδομένα που έχει ενώπιον της όπως αυτά προκύπτουν από την επιστολή της αστυνομίας, αποφάσισε να κάνει αποδεκτό το αίτημά της και έτσι, ο αγώνας ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαΐου – Απόλλων Λεμεσού θα διεξαχθεί με την παρουσία φιλάθλων μόνο της γηπεδούχου ομάδας.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Μπουνιές, κλωτσιές σύρραξη και αποβολές στο… φιλικό Πορτογαλίας - Χιλής! (BINTEO)

Μπουνιές, κλωτσιές σύρραξη και αποβολές στο… φιλικό Πορτογαλίας - Χιλής! (BINTEO)

Το γήπεδο στη Λισσαβόνα μετατράπηκε σε ρινγκ, όταν μία μονομαχία του Κανσέλο άναψε την φωτιά και τον Ράφαελ Λεάο να γρονθοκοπεί αντίπαλο και αν αποβάλλεται, μαζί με τον Ιβάν Ρομάν.