Πόλυς ΧαραλάμπουςΑπό το ρεπορτάζ προκύπτει, ότι στη σημερινή συνάντηση (στις 11.00) μερικών προέδρων με τον Έφορο Φορολογίας Σωτήρη Μαρκίδη στο Υπουργείο Οικονομικών, θα εκπροσωπηθεί και η ΑΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Επιπρόσθετες πληροφορίες, φέρουν τους ανθρώπους που θα εκπροσωπήσουν την ΑΕΛ, να πηγαίνουν λίγο νωρίτερα στο Υπουργείο, επειδή ζήτησαν κάποιες διευκρινίσεις...
Έστειλαν και σχετική επιστολή τις προάλλες, όπου βασικά ζητούσαν να τους διευκρινιστεί ποιο είναι το ποσό που οφείλει το σωματείο της ΑΕΛ και ποιο ποσό οφείλει η εταιρία (διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος) του πρώην προέδρου Αντρέα Σοφοκλέους.
Πληροφορίες αναφέρουν, ότι μια πρώτη ενημέρωση που είχαν λάβει πριν μερικές εβδομάδες, έλεγε ότι το σωματείο χρωστά 1 εκατομμύριο στις κρατικές υπηρεσίες και τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα καταβάλει η εταιρία (που πλέον είναι ανενεργή) του πρώην προέδρου.
Ώρα πρόκρισης για την ΑΕΚ, που απόψε (22:00) αντιμετωπίζει την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, στον κρίσιμο επαναληπτικό του 1ου προκριματικού γύρου του Europa League και το ThemaSports θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/07 @ 16:36
Η ΑΕΛ δημοσίευσε βίντεο απο την σημερινή προπόνηση
17/07 @ 16:03
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Κλείτο Πολυχρονίου
17/07 @ 15:50
Πολύ κοντά στην απόκτηση επιθετικού η ΑΕΛ
17/07 @ 12:58
Οι πρώην παίχτες της ΑΕΛ Σίμος Κρασσάς και Μάριος Στυλιανού, υποδέχθηκαν τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα στο αεροδρόμιο Λάρνακας.
16/07 @ 15:46
Νέα γραπτή τοποθέτηση από τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΕΛ, Νικόλα Λεβέντη με την οποία ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις του και τον Απόλλωνα.
16/07 @ 12:33
Η ΑΕΛ ανέβασε φωτογραφικό υλικό από τις προπονήσεις της ομάδας στην Κυπερούντα.
BEST OF THEMASPORTS