Χρήστος Ιωσηφίδης: «Συμφωνώ με Σωφρόνη που περιμένει Κβίντα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρήστος Ιωσηφίδης: «Συμφωνώ με Σωφρόνη που περιμένει Κβίντα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Χρήστος Ιωσηφίδης, σε ψεσινή του παρέμβαση στην εκπομπή Capital Sports, μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι σωστά ο Σωφρόνης Αυγουστή, περιμένει τον Γιόζεφ Κβίντα.

«Διαβάζω διάφορες πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα. Αν είναι βάσιμες, συμφωνώ με τον Σωφρόνη Αυγουστή. Ο Απόλλωνας από τότε που έφυγε ο Ρομπέρζ και πέρσι το καλοκαίρι έφυγε κι ο Εκπολό, ψάχνει έναν παίχτη να «χτίσει» την άμυνα επάνω του».

Ο Ιωσηφίδης, σχολίασε και το ότι βγήκαν παρά πολλά ονόματα τον τελευταίο μήνα, αλλά δεν έκλεισε κανένας παίχτης ακόμα. «Η διοίκηση θα πρέπει να φέρει παίχτες στην ομάδα, για να βοηθήσει τον Σωφρόνη, επειδή δείχνει να έχει τον τρόπο να φτιάξει ακόμα περισσότερο την κατάσταση στον Απόλλωνα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - Η συνέντευξη Ιωσηφίδη αρχίζει μετά τα 30' και 50''

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία-Ισπανία: Ο διαιτητής του ημιτελικού... ξέχασε το σπρέι στα αποδυτήρια!

Γαλλία-Ισπανία: Ο διαιτητής του ημιτελικού... ξέχασε το σπρέι στα αποδυτήρια!

Ένα απρόοπτο στιγμιότυπο έκλεψε την παράσταση στον ημιτελικό του Μουντιάλ 2026 ανάμεσα στη Γαλλία και την Ισπανία, καθώς ο διαιτητής Ιβάν Μπάρτον αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι στο 10ο λεπτό, αφού διαπίστωσε ότι είχε ξεχάσει το σπρέι του.