ΕΝΙΣΧΥΣΗ με Leonel Strumia

ΕΝΙΣΧΥΣΗ με Leonel Strumia

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Leonel Strumia μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου. Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή θα ενεργοποιηθεί εφόσον περάσει με επιτυχία όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Strumia είναι γεννημένος στις 29 Σεπτεμβρίου 1992 και αγωνίζεται ως αμυντικός και κεντρικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αργεντινή με την ομάδα Alumni και το 2015 μετακόμισε στη Λετονία για να αγωνιστεί με τη Liepāja, συμβάλλοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Λετονίας. Το 2020 εντάχθηκε στη RFS, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Λετονίας το 2021. Το 2023 μεταγράφηκε στην Aktobe του Καζακστάν, όπου αγωνίστηκε μέχρι το τέλος του 2024.

Καλωσορίζουμε τον Strumia στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σωματείο ΑΕΛ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Επιστροφή στις γκέλες για την Λίβερπουλ, τριάρα για την Λιντς επί της Τσέλσι

Επιστροφή στις γκέλες για την Λίβερπουλ, τριάρα για την Λιντς επί της Τσέλσι

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 με την Σάντερλαντ στο Άνφιλντ και επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά το πόσο προβληματική είναι η εκκίνησή της στη φετινή σεζόν, με την Τσέλσι να χάνει με 3-1 στο Έλαντ Ρόουντ από την Λιντς και μαζί την ευκαιρία να παραμείνει στην πρώτη τριάδα.