Όνειρο ζει, μην την ξυπνάτε: Πόσους βαθμούς θέλει ακόμα η Πάφος για να προκριθεί στην επόμενη φάση!
Στα... μισά του δρόμου βρίσκονται οι τρεις Κυπριακές ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν (2025-2026).



Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Πορτογάλος killer, «παστέλλωσε» για δυο φορές την αντίπαλη εστία, από χθες βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 11 τέρματα.
Αυτοί που τον επέλεξαν το καλοκαίρι, ήξεραν ότι ξέρει καλά την «τέχνη» του σκοραρίσματος, αλλά μάλλον δεν προέβλεπαν, ότι θα κάνει τους αντίπαλους τερματοφύλακες να «τρομάζουν» όταν τον… βλέπουν απέναντι τους.
Ο 33χρονος Πορτογάλος επιθετικός, πάει για ρεκόρ καριέρας. Τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν (στον θεσμό του πρωταθλήματος), τα είχε σημειώσει το 2019-20 στο Πολωνικό πρωτάθλημα.
Ήταν με τα χρώματα της Κρακοβίας, όταν σκόραρε 12 φορές σε 35 αγώνες. Στα δικά μας γήπεδα, για πρώτη φορά… πήγε σε διψήφιο νούμερο. Ως γνωστό, πριν την Ανόρθωση έχει θητεύσει σε Ομόνοια και ΑΕΚ Λάρνακας.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ της πλούσιας καριέρας του Λόπες