Αναστασίου για το ματς με Άρη: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε»

Αναστασίου για το ματς με Άρη: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε»

Δηλώσεις στην εκπομπή «Match Preview» στο OMONOIA TV έκανε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, ενόψει του αυριανού (19/01, 19:00) αγώνα με αντίπαλο τον Άρη.

Αναλυτικά:

«Μια ομάδα δύσκολη ο Άρης, είναι στην κορυφή με θετική ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Πάφου. Μια ομάδα με ταχύτητα και αθλητικότητα. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα με εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και το πλάνο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τις νίκες που είπε πετύχει πέρσι σαν προπονητής επί του Άρη: «Το πέρσι ήταν πέρσι, είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σήμερα. Έχει εντελώς διαφορετική προσέγγιση σαν ομάδα φέτος ο Άρης. Ξέρουμε τα στοιχεία που έχει ο Άρης, το κυριότερο όταν έχει ο αντίπαλος την μπάλα, πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι και όταν έχουμε εμείς την μπάλα να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Θα παίξει μεγάλο βαθμό η προσήλωση, η πειθαρχία και η αποφασιστικότητα στις μονομαχίες».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Οι κυνικοί ισχυρισμοί του 43χρονου για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: Οι μαχαιριές στο παγωμένο κορμάκι του και η στιγμή του θανάτου του

Οι κυνικοί ισχυρισμοί του 43χρονου για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: Οι μαχαιριές στο παγωμένο κορμάκι του και η στιγμή του θανάτου του

Τη δική του εκδοχή για τις συνθήκες θανάτου του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε βαλίτσα στην Κυψέλη έδωσε ο 43χρονος Έλληνας, ο οποίος μαζί με την 38χρονη Γερμανίδα αντιμετωπίζουν δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μιλώντας στο Mega, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του παιδιού, περιέγραψε όσα υποστηρίζει ότι συνέβησαν λίγο πριν πεθάνει και έδωσε εξηγήσεις για τα τραύματα από μαχαίρι που έφερε.