Ο Χουάν Πεναρόγια σε δηλώσεις του απάντησε στα λεγόμενα του Εργκίν Αταμάν για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό και τους διαιτητές.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Κάνει τη δουλειά του, είναι πολύ καλός σε αυτό. Δεν ξέρω τι παιχνίδι έχει δει. Νομίζω ότι είμαστε ίσοι στα φάουλ. Θα ήθελα να δω το δεύτερο ημίχρονο γιατί έχω δει ενέργειες από κάποιους παίκτες του, αυτούς που λέει ότι δεν προστάτευσαν, που σίγουρα δεν έπρεπε να τελειώσουν το παιχνίδι. Είπε επίσης ότι τα αστέρια πρέπει να προστατεύονται και συμφωνώ απόλυτα, ο Κέβιν Πάντερ θα μπορούσε να είχε προστατευθεί από τους διαιτητές.
Αυτό δεν είναι κριτική. Παίξαμε έναν αγώνα μπάσκετ, έναν αγώνα της Εuroleague. Έχει αυτή την άποψη, αλλά νομίζω ότι η διαιτησία δεν είχε καμία επιρροή στο αποτέλεσμα. Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι και στη συνέντευξη Τύπου ο καθένας παίζει τον ρόλο που πρέπει να παίξει για να προετοιμαστεί για τα επόμενα παιχνίδια».
Πηγή: sdna.gr
Ο ΑΠΟΕΛ έκανε μεταγραφή καθώς ανακοίνωσε τον 23χρονο μέσο Geovane Meurer
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 16:18
Ο Ντόντα Χολ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.
19/07 @ 18:57
Ο Ντόντα Χολ καταφθάνει στον Πειραιά και η Euroleague θέλησε να δώσει στον κόσμο του Ολυμπιακού μία γεύση του τι πρόκειται να προσφέρει.
19/07 @ 17:39
Ο Μπόρισα Σίμανιτς αποκάλυψε γιατί δημοσίευσε ένα μυστηριώδες μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram και ο λόγος είναι η εθνική ομάδα της Σερβίας.
19/07 @ 10:26
Ο Ολυμπιακός γύρισε γεμάτος σημειώσεις για γκαρντ από το Summer League του ΝΒΑ. Οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν 3-4 περιπτώσεις και περιμένουν.
18/07 @ 16:08
Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Ολυμπιακός συνεχίζουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2026 αφού ενεργοποιήθηκε η σχετική επιλογή στο συμβόλαιό του, χωρίς να υπάρξει κάποια αλλαγή στα οικονομικά δεδομένα. Στο βάθος υπάρχει η επέκταση για τον εμβληματικό φόργουορντ των Πειραιωτών.
18/07 @ 14:57
Δύο εβδομάδες πριν το τζάμπολ στο FIBA EuroBasket 2025, η Λεμεσός θα φιλοξενήσει το ECOMMBX Cup. Στο ανακαινισμένο Αθλητικό κέντρο Σπύρος Κυπριανού, οι Εθνικές ομάδες Ελλάδας, Σερβίας, Ισραήλ και Κύπρου θα δώσουν από δύο παιχνίδια στο τουρνουά, που θα λειτουργήσει και ως μία… δοκιμή ενόψει της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, την οποία θα διοργανώσει το νησί μας.
BEST OF THEMASPORTS