Η Έβερτον θέλει να ενισχύσει την επίθεσή της και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Γουίλιαν, αποτελεί έναν από τους στόχους του Ντέιβιντ Μόγες
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γουίλιαν αποχώρησε από την Ελλάδα στις αρχές Ιανουαρίου, λίγους μόλις μήνες μετά από την έλευσή του στη χώρα μας, με τον Ολυμπιακό να έρχεται σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ για φιλικό διαζύγιο.
Ο 36χρονος Βραζιλιάνος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και σύμφωνα με τους Times βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο της Έβερτον, η οποία εξετάζει τις ευκαιρίες που υπάρχουν στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο με στόχο την ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή.
Ο πρώην εξτρέμ των Άρσεναλ, Τσέλσι, Φούλαμ και Κορίνθιανς κατέγραψε με τη φανέλα των ερυθρολεύκων 11 συμμετοχές με απολογισμό μία ασίστ
Ωστόσο, ο μικρός χρόνος συμμετοχής και το γεγονός ότι δεν ταίριαζε στο αγωνιστικό στιλ της ομάδας έκανε τον παίκτη να επιθυμεί να αποχωρήσει πρόωρα
Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε σήμερα (19/10) η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/10 @ 22:52
Έχασε την ευκαιρία να ζήσει από πολύ νωρίς την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι του Τελ Αβίβ ο Λοΐζος Λοΐζου.
19/10 @ 20:33
Με τον Χάρι Μαγκουάιρ σε τρελά κέφια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άλωσε το Άνφιλντ μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια, με τους «κόκκινους διαβόλους» να φεύγουν αγκαλιά με ένα σπουδαίο διπλό (2-1).
19/10 @ 16:54
Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, ο Ραφίνια δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην επερχόμενη αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό!
19/10 @ 15:48
Σκοράροντας από μια φορά σε κάθε ημίχρονο, η Κόμο επικράτησε με 2-0 της Γιουβέντους και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας της Serie A.
19/10 @ 15:36
Ο Άγγελος Ποστέκογλου τους τελευταίους πέντε μήνες τα έχει... ζήσει -σχεδόν- όλα! Μετά την κατάκτηση του Europa League την 21η Μαΐου του 2025 ακολούθησε ένα «αντίο» από την Τότεναμ, μία πρόσληψη στη Νότιγχαμ Φόρεστ και ένας «γάμος», που κράτησε μόλις για 39 ημέρες και οκτώ ματς!
19/10 @ 13:55
Παρελθόν από τον πάγκο της Σαμπντόρια αποτελεί ο Μάσιμο Ντονάτι, ο οποίος αναμένεται ν’ αντικατασταθεί από τον πρώην βοηθό προπονητή των Γενοβέζων, Σαλβατόρε Φότι.
BEST OF THEMASPORTS