Η Έβερτον θέλει να ενισχύσει την επίθεσή της και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Γουίλιαν, αποτελεί έναν από τους στόχους του Ντέιβιντ Μόγες
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γουίλιαν αποχώρησε από την Ελλάδα στις αρχές Ιανουαρίου, λίγους μόλις μήνες μετά από την έλευσή του στη χώρα μας, με τον Ολυμπιακό να έρχεται σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ για φιλικό διαζύγιο.
Ο 36χρονος Βραζιλιάνος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και σύμφωνα με τους Times βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο της Έβερτον, η οποία εξετάζει τις ευκαιρίες που υπάρχουν στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο με στόχο την ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή.
Ο πρώην εξτρέμ των Άρσεναλ, Τσέλσι, Φούλαμ και Κορίνθιανς κατέγραψε με τη φανέλα των ερυθρολεύκων 11 συμμετοχές με απολογισμό μία ασίστ
Ωστόσο, ο μικρός χρόνος συμμετοχής και το γεγονός ότι δεν ταίριαζε στο αγωνιστικό στιλ της ομάδας έκανε τον παίκτη να επιθυμεί να αποχωρήσει πρόωρα
Ο ΑΠΟΕΛ έκανε μεταγραφή καθώς ανακοίνωσε τον 23χρονο μέσο Geovane Meurer
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 22:15
H Γαλατάσαραϊ είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Βίκτορ Οσιμέν, έχοντας φτάσει σε προφορική συμφωνία με τη Νάπολι για την απόκτηση του Νιγηριανού, με ένα deal 80 εκατομμυρίων ευρώ!
20/07 @ 21:02
Η Σάντος του Νεϊμάρ ηττήθηκε 3-0 από τη Μιρασόλ, με τον Βραζιλιάνο να ανοίγει διάλογο με την εξέδρα
20/07 @ 19:55
Σε συμφωνία με τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ήρθε η Μαρσέιγ, με τον έμπειρο επιθετικό να επιστρέφει στη Μασσαλία μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Σαουδική Αραβία!
20/07 @ 16:00
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόσφερε μεγαλύτερο ποσό από την Άρσεναλ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Βίκτορ Γκιόκερες και πάει να κάνει την... «κλοπή» του καλοκαιριού.
20/07 @ 15:50
Οι επιδόσεις του Χρήστου Τζόλη με τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ έχουν κάνει τον γύρο της Ευρώπης «μαγνητίζοντας» τα βλέμματα όλων.
20/07 @ 14:12
Στο προηγούμενο παιχνίδι της ΑΙΚ για το πρωτάθλημα Σουηδίας απέναντι στη Ντέγκερφος, ο Ανδρόνικος Κακουλλής πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.
BEST OF THEMASPORTS