Προσπάθεια λύσης για τα χρέη των ομάδων: Συνάντηση με τον Έφορο Φορολογίας

Προσπάθεια λύσης για τα χρέη των ομάδων: Συνάντηση με τον Έφορο Φορολογίας

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Φιλελεύθερος ο Έφορος Φορολογίας, Σωτήρης Μαρκίδης, θα συναντήσει τις ποδοσφαιρικές εταιρείες για να βρεθεί λύση σχετικά με τα χρέη των ομάδων προς το Τμήμα Φορολογίας και τις κοινωνικές ασφαλίσεις, τα οποία ανέρχονται σε €35,5 εκατ. και €10 εκατ. αντίστοιχα.

Ο στόχος είναι να βρεθεί τρόπος αποπληρωμής, με τις ομάδες να καταβάλουν ένα μεγάλο ποσό άμεσα και τα υπόλοιπα σε δόσεις. Αν τα σωματεία ανταποκριθούν, το Τμήμα Φορολογίας ίσως αναστείλει τα κατηγορητήρια για πάνω από 100 παράγοντες.

Επίσης, συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για τις οφειλές στις κοινωνικές ασφαλίσεις, ενώ ο ΑΠΟΕΛ χθες ζήτησε αναβολή για την πληρωμή οφειλών ύψους €2,3 εκατ., με την νέα ακρόαση να έχει οριστεί για 4 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Stoiximan: Πληθώρα επιλογών στο Ακτή Ελεφαντοστού-Μοζαμβίκη

Stoiximan: Πληθώρα επιλογών στο Ακτή Ελεφαντοστού-Μοζαμβίκη

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018