Δημοσίευμα: Κοντά στον επαναπατρισμό του Λάνγκ

Δημοσίευμα: Κοντά στον επαναπατρισμό του Λάνγκ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ουγγαρία ο Άνταμ Λανγκ βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη μεταγραφή του στη Ντέμπρετσεν.

Αναλυτικά το δημοσίευμα nemzetisport.hu:

Ο Ούγγρος αμυντικός Ádám Lang, με 70 συμμετοχές στην εθνική ομάδα, βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη μεταγραφή του στη Ντέμπρετσεν (DVSC). Ο 31χρονος αμυντικός έχει περιθωριοποιηθεί στον κυπριακό σύλλογο της Ομόνοιας Λευκωσίας, γεγονός που τον έχει αποκλείσει από την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας.

Η λύση του συμβολαίου του με την Ομόνοια, που λήγει το καλοκαίρι, αποτελεί την προϋπόθεση για να προχωρήσει η μετακίνησή του. Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Zoltán Illés, οι διαπραγματεύσεις για την αποδέσμευσή του έχουν προχωρήσει σημαντικά, και μια συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί άμεσα.

Μόλις ολοκληρωθεί ο χωρισμός, ο Lang αναμένεται να υπογράψει με τη DVSC και να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας στην Τουρκία. Παρά έναν ελαφρύ τραυματισμό που υπέστη πρόσφατα, ο έμπειρος αμυντικός είναι έτοιμος να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου με Σλούκα μετά τη νίκη επί της Ρεάλ: «Άϊντε αρχηγέ! Πάμε να το σηκώσουμε»

Πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου με Σλούκα μετά τη νίκη επί της Ρεάλ: «Άϊντε αρχηγέ! Πάμε να το σηκώσουμε»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδειξε τα συναισθήματα του μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης μέσω story στο instagram